A Samsung hatalmas frissítést adott ki a Galaxy S23 kamerájához

2023.04.01| SamMobile

A Galaxy S23 sorozat lenyűgöző kamera tulajdonságokkal rendelkezik, azonban néhány apróbb problémát kellett megoldania a Samsungnak.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Samsung megerősítette, hogy jelentős kamera frissítést adott ki a Galaxy S23, Galaxy S23+ és a Galaxy S23 Ultra modellekhez. A vállalat vezetőjének Samsung közösségi fórum bejegyzése részletesen ismerteti, mely kamera tulajdonságokat fejlesztették a Galaxy S23-n. 

Ezek az javítások részét képezik a 2023. márciusi második szoftverfrissítésnek, amelyet a Galaxy S23 sorozathoz adtak ki Dél-Koreában. A firmware verziószáma S91xNKSU1AWC8, a fájlmérete pedig körülbelül 922,88MB.

A Galaxy S23 kamera frissítése javítja a sebességet és a képminőséget különböző módokban

A vállalat javította az autofókusz sebességét és pontosságát, valamint a Kamera és Galéria alkalmazások sebességét. A cég javította az ultraszéles kamera élességét gyenge fényviszonyok között. Az OIS teljesítménye és a csíkozódás problémái is javításra kerültek. A bizonyos kamera módokban fellépő homályossági problémákat is megoldották.

  • A Galéria alkalmazás továbbfejlesztése lehetővé teszi, hogy azonnal törölje az éppen rögzített és feldolgozás alatt álló fényképeket.
  • Módosult az autofókusz algoritmusa, így az exponálógomb megnyomásakor a fényképezőgép akkor is készít fényképet, ha a képkocka nincs fókuszban vagy nincs teljesen beállítva. Ha azonban azt szeretné, hogy a kamera alkalmazás csak akkor készítsen képet, ha a képkocka fókuszban van, akkor a viselkedést a Kamera asszisztens alkalmazásban módosíthatja (Kameraasszisztens " Fókusz prioritása a sebesség felett ON).
  • Javult az élesség, és csökkent a villódzás az ultraszéles kamerával gyenge fényviszonyok között, a Super Steady móddal történő videókészítés során. A kamera alkalmazásban megjelenik egy értesítés is, amely elmagyarázza, hogy a Super Steady módnak jó környezeti fényre van szüksége a jobb képminőséghez.
  • A Samsung hatalmas frissítést adott ki a Galaxy S23 kamerájához
  • Kijavították azt a hibát, amely néha zöld vonalat jelenített meg a bal oldalon, amikor a hátlapi kamerát használták a Fotó módban.
  • Javított a videostabilizáláson, ha a felbontás Full HD 60fps-re van állítva, és az Auto FPS beállítás ki van kapcsolva a hátlapi kamera használata közben.
  • Javult a sávosodás problémája, amely az égbolton jelent meg közepesen alacsony környezeti fénynél és nagy felbontás (50MP vagy 200MP) használatakor. Javult az általános élesség 50MP és 200MP üzemmódban. A Samsung az OIS teljesítményének javításával megoldotta az időnkénti elmosódási problémát is.
  • A Samsung megoldotta azt a képminőségi problémát is, amikor az Éjszakai üzemmód ki van kapcsolva, és a Kamera asszisztens alkalmazás a következő beállításra van állítva: Felvételi sebesség " Nagy felbontás " Gyorsasági prioritás.
  • Megoldódott az a kamera probléma is, amikor az arcfelismerés nem működött egy harmadik féltől származó alkalmazással folytatott videohívás befejezése után.
  • A Samsung javított a kamera alkalmazás stabilitásán is, ha a képkockán mozgó témák vannak.

Mindezek a kamerával kapcsolatos fejlesztések és javítások hamarosan más országokban is megjelennek. Azonban a 2023-as áprilisi frissítés részeként érkezhetnek, mivel már március végéhez közeledünk.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei