A OnePlus első összecsukható telefonja jó és rossz hír is a Samsung számára

2023.08.04| SamMobile
Címkék:

OnePlus Open


Míg a Samsung a múlt héten piacra dobta ötödik generációs összecsukható telefonjait, néhány rivális cég piacra dobja első generációját.

A OnePlus egy ilyen vállalat, és várhatóan még ebben a hónapban piacra dobja első összecsukható telefonját. OnePlus Opennek hívják, ami jó és rossz hír is a Samsung számára. A OnePlus Open a Samsung Display összecsukható OLED képernyőjét használja

A OnePlus telefonokat általában több nyugati országban értékesítik, mint más kínai cégek telefonjait. Tehát a OnePlus Open várhatóan több európai országban lesz elérhető, hogy versenyezzen a Galaxy Z Fold5-tel. Ez nagyobb versenyt jelent a Samsung számára. A OnePlus Open állítólag lenyűgözőbb kamerahardverrel, nagyobb képernyőkkel és sokkal nagyobb akkumulátorral rendelkezik. A jobb hardverspecifikációk miatt a OnePlus összecsukható telefonja ellophat néhány vásárlót a Samsungtól. A OnePlus Open azonban a Samsung Electronicsnak is bevételt hoz.

A OnePlus első összecsukható telefonja jó és rossz hír is a Samsung számára

OnePlus Open

Max Jambor hírhozó jelentése szerint a OnePlus Opennek BOE kijelzővel kellett volna rendelkeznie. A vállalat azonban most úgy döntött, hogy a Samsung Display kiváló összecsukható OLED paneljét használja. A pletykák szerint egy 6,3 hüvelykes, Full HD+ felbontású fedlapkijelzővel és egy 7,8 hüvelykes, összehajtható, QHD+ felbontású OLED kijelzővel rendelkezik majd. 

A Samsung Display összecsukható OLED-képernyőit általában jobbnak tartják, mint a BOE-ét. Tehát bár a OnePlus első összehajtható telefonja versenyezni fog a Samsung mobiltelefon-részlegével és egyben bevételt hoz a Samsung kijelzőgyártó üzletágának.

A OnePlus első összecsukható telefonja jó és rossz hír is a Samsung számára

A korábbi hírek szerint a OnePlus Open várhatóan ugyanazt a Snapdragon 8 Gen 2 processzort fogja tartalmazni, mint a Galaxy Z Fold5, valamint kap 16 GB RAM-ot és 512 GB tárhelyet. A borítóképernyőn egy 32 MP-es szelfikamera, az összehajtható képernyőn egy 20 MP-es szelfikamera, egy 50 MP-es elsődleges hátsó kamera, egy 48 MP-es ultraszéles kamera és egy 64 MP-es teleobjektív kamera ötszörös optikai zoommal. Várhatóan egy 4800 mAh-s akkumulátor fogja működtetni az Opent, 67 W-os gyorstöltéssel. Ennek a telefonnak az ára várhatóan 1500 és 1800 dollár között lesz.

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei