Itt a OnePlus Open hivatalos teasere

2023.10.11| Android Central
Címkék:

OnePlus Open


A OnePlus megmutatta első összecsukható okostelefonját. Valószínűleg a OnePlus Open nevet kapja, és „Hamarosan nyílik”. A cég szerint ez az eszköz az eddigi legjobb technológiai innovációja.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Miután feltűnt nemrég a közelmúltban az Unbox Therapy videóján, a OnePlus hivatalosan is megkezdte első összecsukható okostelefonjának bemutatását, amely valószínűleg a OnePlus Open nevet kapja.

A cég bár nem fedte fel teljesen a készüléket teljes egészében, a bejegyzés biztosítja a létezését. A cég pedig valamiért továbbra is titokban tartja a nevet. Korábban a pletykák szerint a készülék OnePlus V Fold nevet kapta, majd a később kiszivárgott renderelések azt sugallták, hogy OnePlus Open néven lesz kapható.

A OnePlus a Galaxy Z Fold5 és a Flip5 idén júliusi piacra dobásakor is pofátlanul közzétette az X-en a „Megnyitjuk, amikor mások behajtanak” üzenetet.

A OnePlus India egy másik előzetese utal arra, hogy a vállalat az elmúlt tíz évben elkötelezte magát, hogy technológiáinak – ebben az esetben összecsukható – legjavát elhozza közösségének. A kedvcsináló szétszórt, összehajtható papírokat mutat be, és a végén a cég finoman azt írja, hogy "a legjobb még hátra van", hogy felkeltse a felhajtást a OnePlus Open számára, ami érthető, tekintve, hogy ez az első összehajtható telefon a cégtől.

Ezenkívül a OnePlus először bizonyos mértékig bemutatta az eszközt az Unbox Therapy YouTube-csatornán keresztül, ahol a műsorvezető, Lewis Hilsenteger interjút készített a OnePlus vezérigazgatójával, Pete Lau-val, miközben gyakorlati tapasztalatokat szerzett a OnePlus Opennel. A videóban szereplő eszközt bizonyos mértékig bemutatták, például az elülső képernyőt, a figyelmeztető csúszkát és a zöld színt. A videóban azonban elrejtették a korábbi rendereléseken látható nagyméretű kameraellenzőt.

A készüléket nemrégiben egy indiai színésznő kezében is kiszúrták, ami szintén szándékosnak tűnt, teljes egészében bemutatva a készüléket.

A OnePlus Open másik érdekessége, hogy az Oppo társfejlesztője, ami azt jelenti, hogy a hamarosan megjelenő Find N3 ugyanúgy nézne ki, ahogyan ugyanaz a csapat teszi fel őket. Lau szerint mindkét eszköz különböző piacokat fog kiszolgálni. A OnePlus Open kerül a nemzetközi piacra, az Oppo Find N3 pedig Kínában marad. 

A Find N3-at nemrégiben észlelték az X-en, Abhishek Yadav jóvoltából. A megosztott képek egy Hasselblad márkajelzéssel ellátott óriási kameraellenzővel teljesen felfedik a készüléket. A megjelenés alapján hasonló dizájnesztétikát várunk a OnePlus Opentől, amely valószínűleg a következő napokban vagy hetekben jelenik meg.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Google nélküli élet a vég vagy valami kezdete?

A Google nélküli élet a vég vagy valami kezdete?

2020.04.12
| Telefonguru
2019-ben bannolta az Egyesült Államok elnöke a Huawei-t, ezzel hatalmas pofont adva neki. Vajon túléli?
Vége a MIUI-nak?

Vége a MIUI-nak?

2023.10.10
| GSM Arena
Azt pletykálják, hogy a Xiaomi véget vet a MIUI androidos szoftvercsomagnak és más lesz helyette.
A hazai mobilhálózatok a második legjobbak a világon

A hazai mobilhálózatok a második legjobbak a világon

2018.09.30
| Telenor
A magyarországi mobilhálózatok a második legjobbak a világon, legalábbis a mobil videózást tekintve.
Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

2023.11.18
| OnePlus
A OnePlus sem maradt ki a Black Friday akciókból, több telefonját és számos kiegészítőt akciózik éppen.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei