Jövő hónapban mutatják be a OnePlus Open okostelefont

2023.09.22| Android Police
Címkék:

OnePlus Open

,

pletyka


Ez lesz az első, könyvszerűen összehajtható okostelefon a OnePlus kínálatában.

Max Jambor információi alapján a OnePlus első összehajtható okostelefonja, a OnePlus Open október 19-én kerülhet piacra. A piacra dobás dátuma szerint a OnePlus közvetlen versenyben lesz a Samsunggal és a Google-lel, mivel a Galaxy Z Flip5 ellen pozicionált telefon két héttel jelenik meg a Google Pixel 8 után.

A pletykák szerint a OnePlus Open könyvszerű dizájnnal, 7,8 hüvelykes 2K AMOLED összehajtható kijelzővel, 120 Hz-es frissítési rátával, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 SoC processzorral, 256 GB tárhellyel és 4800 mAh akkumulátorral rendelkezik.

Jövő hónapban mutatják be a OnePlus Open okostelefont

Az összehajtható készülékek iránti kereslet továbbra is erős és úgy tűnik, hogy minden cég igyekszik megfelelni ennek az igénynek. Míg úgy hihettük, hogy már mindent láttunk, a fiatalabb cégek, mint a OnePlus, további lehetőségeket mutatnak be. A vállalat merész lépéseket tesz az új összehajthatóval, és bár a gyártók általában igyekeznek titokban tartani a dolgokat az hivatalos megjelenésükig, mindig van némi információszivárgás.

Nemrégiben, rögtön azután, hogy a OnePlus bejelentette, hogy az első összehajtható készüléke "hamarosan" érkezik, kiszivárgott néhány olyan hír, hogy a megjelenés késik. Erre egy időszakos csend következett, de Max Jambor most egy tweetben utalt arra, hogy a várakozás talán véget érhet. Jambor rendkívül magabiztos hangnemben megadta a bemutató pontos dátumát. "Az első összehajtható okostelefon a @OnePlus-tól október 19-én érkezik!" - írta a tipster a Twitteren (most már X).

Ez a időzítés tovább fokozhatja a OnePlus Open már amúgy is szoros versenyét. A OnePlus úgy tűnik, hogy közvetlenül a Samsung készülékei ellen pozicionálja prémium összehajtható készülékét, és már az első marketing anyagaiban a Galaxy Z Fold5-tel is versenyre kel. 

Ha Jambor szivárgása igaznak bizonyul, a OnePlus döntése a bemutató dátumra még nagyobb versenyt hozhat, mivel két héttel a Google Pixel 8 megjelenése után kerül sor a bemutatóra. De ahogyan a dolgok gyorsan mennek a smartphone piacon, ez még mindig elegendő idő lehet a Pixel eufóriát elfelejteni.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A OnePlus többnyire hallgatott a specifikációiról, de a legfrissebb hírek gazdagítják a képzeletünket arról, hogy milyen lehet az új könyvszerű összehajtható. A készüléknek lapos élei lehetnek és bőr hátlapja. A telefon egy hagyományos 7,8 hüvelykes 2K AMOLED összehajtható kijelzővel rendelkezhet, hatalmas, kör alakú kameravágással és egy Alert Slider csúszkával.

Jövő hónapban mutatják be a OnePlus Open okostelefont

A könyvszerű eszközhöz tartozhat egy 6,3 hüvelykes előlapi kijelző is, 120 Hz-es frissítési ráta támogatással. A szivárgások azt is sugallják, hogy a OnePlus új összehajthatója Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 SoC processzort kaphat és nagy tárhelyet kínálhat. 

A felhasználóknak kevesebb gondjuk lehet az belső tárhellyel, mivel a készülék akár 256 GB adatot is tárolhat 16 GB RAM-mal. Az Open összehajtható 67W töltést is támogat, és 4800 mAh akkumulátorral rendelkezhet.

Mivel a OnePlus a BBK tulajdonában van, a vállalat néhány érdekes funkciót és találmányt is kölcsönözhet testvérbrandjétől, az Oppótól, például a Find N2 összehajthatót.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Google nélküli élet a vég vagy valami kezdete?

A Google nélküli élet a vég vagy valami kezdete?

2020.04.12
| Telefonguru
2019-ben bannolta az Egyesült Államok elnöke a Huawei-t, ezzel hatalmas pofont adva neki. Vajon túléli?
Vége a MIUI-nak?

Vége a MIUI-nak?

2023.10.10
| GSM Arena
Azt pletykálják, hogy a Xiaomi véget vet a MIUI androidos szoftvercsomagnak és más lesz helyette.
A hazai mobilhálózatok a második legjobbak a világon

A hazai mobilhálózatok a második legjobbak a világon

2018.09.30
| Telenor
A magyarországi mobilhálózatok a második legjobbak a világon, legalábbis a mobil videózást tekintve.
Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

2023.11.18
| OnePlus
A OnePlus sem maradt ki a Black Friday akciókból, több telefonját és számos kiegészítőt akciózik éppen.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei