Videón a hézagmentes a OnePlus Open

2023.10.04| Android Police
Címkék:

OnePlus Open


A OnePlus Open első megjelenése a hézagmentes csuklópántot és a figyelmeztető csúszkát mutatja. A cég azt is megerősítette, hogy a OnePlus Open és az Oppo Find N3 ugyanaz az eszköz.

A OnePlus piacra dobja első összecsukható telefonját, a OnePlus Opent, amely rések nélküli csuklópánttal és strapabíró kialakítással rendelkezik, amely több összecsukást tud elviselni, mint a Galaxy Z Fold5.

A OnePlus Open zsanérját nagyon dicsérik, mert szoros és biztonságos, így az eszköz rés nélkül is kiválóan műkködik. Vékony és praktikus kialakítással is büszkélkedhet, így kényelmesebb a felhasználók számára.

Videón a hézagmentes a OnePlus Open

A OnePlus Open a OnePlus és az Oppo együttműködése, amelyben mindkét márka együtt dolgozik az összehajtható elem létrehozásán. Várhatóan október 19-én debütál, és felveheti a versenyt a Samsung dominanciájával az összecsukható piacon.

Már több mint egy éve keringenek a pletykák, hogy a OnePlus belép az összehajtható piacra. Az összecsukható termékek iránti fogyasztói érdeklődés növekedésével nem meglepő, hogy a OnePlus részesedést akar szerezni ebből a piacból. Mivel az elmúlt hetekben minden korábbinál gyakrabban bukkantak fel a OnePlus Open körüli szivárgások, az eszköz valószínűleg előbb, mint utóbb megjelenik. 

Videón a hézagmentes a OnePlus Open

Egy múlt havi kiszivárogtatás alapján a könyvszerűen összehajtható darab ebben a hónapban kerülhet forgalomba. Az eszköz küszöbön álló piacra dobása előtt a OnePlus a YouTuber Unbox Therapy-vel összefogott, hogy hivatalos első pillantást nyújtson az Openre.

A videón a OnePlus Open hézagmentes csuklópántja látható, amely biztosítja, hogy az eszköz teljesen laposan lehessen zárni, és nem marad rés az összecsukható panelek között. Lewis Hilsenteger YouTuber azt állítja, hogy ez a "legszorosabb csuklópánt", amit egy összecsukható okostelefonon látott. 

A OnePlus vezérigazgatója, Pete Lau azt állítja, hogy az Oppo Find N2-höz képest az Open csuklópántja 31-gyel kevesebb alkatrészt használ, és körülbelül 37%-kal kisebb, ami segít csökkenteni az eszköz összsúlyát. A videó a OnePlus ikonikus figyelmeztető csúszkáját is közelről mutatja be a hamarosan megjelenő összecsukható készüléken. Texturált tapintású, és a telefon bal szélén található.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A kameramodult leszámítva Lewis a hamarosan megjelenő OnePlus összecsukható dizájnt teljes pompájában mutatja be a videóban. A Samsung Galaxy Z Fold5-től és a Google Pixel Foldtól eltérően az eszköz vékonynak és összecsukhatónak tűnik.

Érdekes módon Lau egy e-mailben (és a videóban) megerősítette, hogy a OnePlus Open és a Find N3 ugyanaz az eszköz. Mindkét márka együtt dolgozott az összehajtható kialakításon, és a készülékek egyszerre fognak megjelenni. A OnePlus vezérigazgatója azt is megerősítette, hogy a vállalat nem tervezi flip-stílusú összecsukható termék piacra dobását.

Videón a hézagmentes a OnePlus Open

Bár a OnePlus még nem jelentett be hivatalos megjelenési dátumot, az első összehajtható megjelenése várhatóan október 19-én fog debütálni. A készüléket nemrégiben élőben felfedezték a OnePlus marketing mutatványának köszönhetően, ahol Anushka Sharma indiai színésznővel együttműködve, miszerint: "véletlenül" "mutasd a telefont.

A pletykák szerint a OnePlus Open egy 6,3 hüvelykes OLED fedőképernyővel és egy 120 Hz-es, 7,8 hüvelykes belső összecsukható panellel rendelkezik. A Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 chipje található 16 GB RAM-mal, 256 GB tárhellyel, emellett 4800 mAh-s akkumulátor és 67 W-os gyorstöltés támogatás is elérhető. 

Ha megfelelő lesz az ára, a OnePlus Open esélyt ad arra, hogy benyomja magát az összecsukható piacra, amelyet jelenleg a Samsung ural.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Google nélküli élet a vég vagy valami kezdete?

A Google nélküli élet a vég vagy valami kezdete?

2020.04.12
| Telefonguru
2019-ben bannolta az Egyesült Államok elnöke a Huawei-t, ezzel hatalmas pofont adva neki. Vajon túléli?
Vége a MIUI-nak?

Vége a MIUI-nak?

2023.10.10
| GSM Arena
Azt pletykálják, hogy a Xiaomi véget vet a MIUI androidos szoftvercsomagnak és más lesz helyette.
A hazai mobilhálózatok a második legjobbak a világon

A hazai mobilhálózatok a második legjobbak a világon

2018.09.30
| Telenor
A magyarországi mobilhálózatok a második legjobbak a világon, legalábbis a mobil videózást tekintve.
Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

2023.11.18
| OnePlus
A OnePlus sem maradt ki a Black Friday akciókból, több telefonját és számos kiegészítőt akciózik éppen.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei