A Galaxy Z Flip5 épp a versenytársakat alázza, túléli a 73°C-os hőmérsékletet

2023.08.09| SamMobile

A Galaxy Z Flip5 tartóssága önmagáért beszél. Egy friss teszt, amely a készüléket a legközelebbi versenytársával, a Motorola Razr 40-nel hasonlította össze, máris megmutatta, hogy a Galaxy Z Flip5 szinte másik kategória.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Míg a Razr 40-nél a zsanér és a képernyő is eltört, addig a Galaxy Z Flip5 még mindig erősen tartja magát. A tesztet végző emberek meglehetősen érdekes módszerekkel próbálják tesztelni a tartósságot, és eddig a Galaxy Z Flip5 egyszerűen megalázza a konkurenciát.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Motorola Razr 40 zsanérja a 40.000-es kihajtási-kioldási határnál szenvedett először problémát, míg a Galaxy Z Flip5 még csak meg sem izzadt. A Razr zsanérja 64.000 hajtásra már csúnyán nyikorgott. A zsanér nem sokkal később feladta, és még a képernyő is eltört valamivel több mint 126.000 hajtásnál.

A Galaxy Z Flip5 épp a versenytársakat alázza, túléli a 73°C-os hőmérsékletet

Eközben a Galaxy Z Flip5 átlépte a 200.000 hajtást, és minden gond nélkül műkdöik tovább. Ez az a határ, amit a Samsung hirdet, de mint jól láthatjuk, a készülék annál is sokkal tartósabb, mint ahogyan azt a Samsung is hirdeti. A tesztet még érdekesebbé tette a 275.000+ hajtogatási és kibontási határ, ahol a tesztelők úgy döntöttek, hogy egy fűtött élelmiszeripari vitrinben végzik el a feladatot.

A szerkezet maximális hőmérséklete meghaladta a 73°C-ot, a Galaxy Z Flip5 mégis gond nélkül működött tovább. A zsanér nem hibásodott meg, és a kijelző sem olvadt meg. A Galaxy Z Flip5 szó szerint izzadságszünet nélkül folytatta a munkát. Ez is jól mutatja, mennyire lenyűgöző az új összehajtható telefon, hogy akár 70°C feletti hőmérsékleten is gond nélkül használható. Ha azonban véletlenül olyan helyen találja magát, ahol 70°C-os a hőmérséklet, akkor ez lesz a legkisebb gondja.

A teszt még tart, és a Galaxy Z Flip5 nem hajlandó feladni, pedig már több mint 277.500 alkalommal hajtották össze és szét. Ha bármilyen aggálya volt a Galaxy Z Flip5 előrendelésével kapcsolatban, ez biztosan eloszlatja mindet.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei