Nagyon jó lett a Galaxy Z Flip5 és Z Fold5 üzemideje

2023.08.01| SamMobile

Amikor a Samsung a múlt héten bemutatta legújabb összehajtható telefonjait, sokan úgy gondolták, hogy a cég a valaha volt legunalmasabb Galaxy Z frissítéseket hozta el.

A Galaxy Z Flip5 hatalmas fedlapkijelzővel rendelkezik, de a Galaxy Z Fold5 valóban unalmasnak tűnik papíron. A két telefon azonban számos belső fejlesztést kapott, többek között új zsanért és új processzort. Az akkumulátor üzemideje is lenyűgözően hosszú lett.

Egy új videó a Galaxy Z Flip5 és a Galaxy Z Fold5 üzemidő tesztjét mutatja be és bajnokként teljesítettek, legalábbis viszonylag kis kapacitású akkumulátoraikat illetően. Mindkét telefon tovább bírta, mint néhány, sokkal nagyobb kapacitású akkumulátorral rendelkező telefon.

A 3700 mAh-s akkumulátorral rendelkező Galaxy Z Flip5 tovább bírta, mint az 5000 mAh-s akkumulátorral rendelkező Pixel 7 Pro. A Galaxy Z Fold5, amely sokkal nagyobb képernyővel (7,6 hüvelykes) és 4400 mAh-s akkumulátorral működik, tovább bírta, mint a OnePlus 11. A OnePlus 11 6,7 hüvelykes képernyővel, ugyanazzal a Snapdragon 8 Gen 2 processzorral rendelkezik és 5000 mAh-s akkumulátorral.

Az akkumulátorteszt során a Galaxy S23 Ultra, a Galaxy Z Flip5, a Galaxy Z Fold5, az iPhone 14 Pro Max, a OnePlus 11, a Pixel 7 Pro és a Xiaomi 13 Ultra 2,5 órányi kemény játékon és 3 órányi videó streamelésen ment keresztül a YouTube-on, a közösségi oldalak böngészésén 1,5 órán keresztül, és a webböngészés 1,5 órán tartott. 

A teszt magában foglalta a 4K 60 fps-es videó rögzítését is az elsődleges hátsó kamerák segítségével. A Galaxy Z Flip5 és a Galaxy Z Fold5 akkumulátorai néhány perccel a videórögzítési teszt megkezdése után lemerültek, de a Galaxy S23 Ultra és az iPhone 14 Pro Max 1,5 órás videófelvételt készített. 

  •   Pixel 7 Pro: 9 óra 7 perc
  •   Galaxy Z Flip 5: 9 óra 16 perc
  •   OnePlus 11: 9 óra 22 perc
  •   Galaxy Z Fold 5: 9 óra 48 perc
  •   Xiaomi 13 Ultra: 10 óra 25 perc
  •   Galaxy S23 Ultra: 10 óra 50 perc
  •   iPhone 14 Pro Max: 11 óra 19 perc

Ez a teszt azt mutatja, hogy bár a Samsung nem szerelte fel új, összehajtható telefonjait akkora akkumulátorral, mint néhány kínai márka összecsukható telefonjait, az optimalizálás során remek munkát végzett, és az új Snapdragon chip is a segítségére volt.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei