Samsung Galaxy S9

Képeken a Samsung Galaxy S9+

2017.12.15

Render fotókon látható a Samsung Galaxy S9+, a jövő évi egyik nagyágyú.

Az előzetes képeket ezúttal is az OnLeaksnek köszönhetjük, ezeket a MySmartPrice publikálta. Az OnLeaks mindig is híres volt pontos vagy ahhoz nagyon közeli pletykáiról, így szinte biztosra vehető, hogy az újdonságok, tehát az S9 és az S9+ között is a fő különbség a méret lesz. Míg a kisebb modell egy kamerával érkezik és értelemszerűen kompakt méretben, addig a Galaxy S9+ már dual hátlapi kamerarendszerrel rendelkezik, ez pedig nem hasonlít a Samsung Galaxy Note 8 készüléken láthatóra, vele szemben ugyanis vertikális elhelyezést kap.

Ezek alatt találjuk majd – várhatóan sokkal ergonomikusabb pozícióban, mint az előző modellek esetében – az ujjlenyomat-olvasót. A két telefon tudását tekintve nagyon hasonló lesz, Qualcomm Snapdragon 845 chipset dolgozik bennük.

A Samsung Galaxy S9+ azonban meglepő módon 6.1 colos megjelenítőt kap, ez 0.1 collal kisebb, mint a most futó Samsung Galaxy S8+. A fizikai méretei pedig ennek megfelelően hajszálnyit szintén karcsúbbak lesznek, 157.7×73.8×8.5 mm várható, így kevésbé lesz hosszú, ám vastagabb és szélesebb lesz elődjénél. Remélhetőleg ez a méretbeli módosítás nagyobb akkumulátort eredményez majd.

Ezzel a kombinációval a Samsung ugyanazt teszi, mint az Apple az új iPhone-jaival, a nagyobb méret szinte ugyanazt a tudást biztosítja, csak kamerában erősebb a méretesebb modell. A két új Galaxy S talán a február végi Mobile World Congressen debütálhat.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Megjelentek az uj iPhone-ok. Ön le fogja cserélni meglévo telefonját az egyik új iPhone-ra?


Igen, eddig is iPhone-om volt
Nem, eddig is iPhone-om volt
Igen, eddig nem iPhone-om volt
Eddig sem volt Iphone-om, most sem leszKorábbi szavazások eredményei