Xiaomi

Berobbant a Xiaomi szombaton

2018.08.26

Elképesztő méreteket öltött a Xiaomi iránti érdeklődés a gyártó hivatalos megnyitóján.

Augusztus 25-én, szombaton nyílt meg a kínai Xiaomi első hivatalos, magyarországi üzlete a Ludry Házban. Ahogy megtudtuk az egy hete szinte ott élőktől, akik folyamatosan készítették elő a boltot és a készülékeket a nagy napra, a rajongók közöl páran már hajnali 4-5 óra körül megérkeztek a „sorba”. Ők voltak a szerencsések, akik elsőként vásárolhattak ultra akciós termékeket.

Fél tízre már 400-an, délre pedig mintegy kétezren álltak sorba a 12.00 órás megnyitóra. A cég extra limitált darabszámú, ám elképesztően jó akciót ajánlott, ezeket az első pár ember szerezte meg, ám több más akciós termék is volt, amelyeket még ma is ezen az áron kínálnak. Ennek oka, hogy az érdeklődés a zárásig, 21.00 óráig nem lankadt, a sor egész napos volt. A hatalmas érdeklődés miatt az alábbi termékek ma még olcsón beszerezhetők este 7 óráig a helyszínen.

De ami a lényeg a későbbiekre a tegnapi, nagyon szervezett és egyébként hihetetlenül jó hangulaú „armageddon” után az az, hogy a Xiaomi Magyarország több esetben még a kínai áraknál is jobb, tehát sok mindent egyszerűen nagyon nem éri meg kintről rendelni. Ami valamelyest drágább, ahhoz érdemes hozzávenni a magyar garanciát és azt is, hogy az ember odamegy, leveszi a polcról, illetve jövő héten indul az online webshop, egyszerűen megrendeli és pár nap alatt a kezében van. A bolt kínálata folyamatosan bővülni fog, az egyetlen rossz hír, hogy egyelőre számos termék még nem elérhető itthon náluk, mint például a Xiaomi Mi Band 3. Nézzetek megnyitós képeket és sok-sok árat!

Kattints a bal nyílra a galéria folytatásához!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Önnek mi a legfontosabb tényező telefon vásárlása esetén?


kamera minősége
memória nagysága
telefon mérete
kijelző minősége
meddig bírja az akku
ár - érték
jó márka legyen
egyébKorábbi szavazások eredményei