Debrecenben nyílik a harmadik Xiaomi Mi Store

2020.12.03| Xiaomi

Terjeszkedik a Xiaomi hazánkban: első ízben lesz hivatalos márkaképviselete a vállalatnak Budapesten kívül, Debrecenben.

A Fórum Debrecen bevásárlóközpontban, 2020. december 5-én, délelőtt 10 órakor nyílik meg a Xiaomi harmadik hivatalos Mi Store-ja Magyarországon, amely az első a vidéki üzletek sorában. Az új, 85 négyzetméteres boltban, a legújabb okostelefonok mellett, a Xiaomi AIoT termékeit: okosporszívókat, légtisztítókat, elektromos rollereket, otthoni biztonsági kamerákat, okoskarkötőket és számtalan egyéb okos terméket is meg lehet majd vásárolni.

A nyitásra a Xiaomi különleges akciókkal készül. Ezek a kedvezmények csak a nyitás hétvégéjén – tehát december 5-én és 6-án – és kizárólag a készlet erejéig lesznek elérhetőek a debreceni üzletben. A debreceni nyitás hétvégéjének különleges kedvezményei az alábbiak lesznek: 

 • Xiaomi Mi Smart Band 5: 14 990 Ft helyett 9 990 Ft
 • Xiaomi Mi Body Composition Scale 2: 7 990 Ft helyett 4 990 Ft
 • Xiaomi Mi Box S: 23 900 Ft helyett 17 900 Ft
 • Xiaomi Mi Smart LED Bulb Essential: 4 490 Ft helyett 2 990 Ft
 • Xiaomi Mi otthoni WiFi biztonsági kamera 360: 12 900 Ft helyett 9 990 Ft
 • Xiaomi Redmi Note 9 Pro (6/128 GB): 114 900 Ft helyett 79 900 Ft

Debrecenben nyílik a harmadik Xiaomi Mi Store

A fotó a Xiaomi 2018. augusztusi Ludy-ház megnyitóján készült

A Mi 10T és Mi 10T Pro készülékekre extra 6 hónapos garanciát ad a kijelző véletlenszerű sérülése esetén a Mi Store-ban vásárlóknak és mindazoknak, akik hivatalos magyarországi értékesítési csatornákon keresztül szerzik be a rendkívüli teljesítményű és kivételes képernyő frissítési rátával rendelkező készülékeket. 

Az ünnepélyes megnyitón jelen lesz Wagner Tibor, a Xiaomi magyarországi képviseletének vezetője, a házigazdai szerepkört pedig a Xiaomi Magyarország YouTube csatornájáról is ismert Tamás Zsolt látja el. A szalagátvágást Tamás Zsolt élőben fogja közvetíteni a Xiaomi Magyarország Facebook oldalán.

2020 októberéig mintegy 280 Mi Store nyílt meg Európában. Magyarországon már a jövő év folyamán újabb Mi Store-okat tervez átadni a Xiaomi, méghozzá ismét vidéki helyszíneken. Az aktuális esemény kapcsán a vállalat arra figyelmezteti a vásárlókat és érdeklődőket, hogy a járványhelyzetre való tekintettel tartsák be a megfelelő távolságot egymástól. Ez azonban nem lesz akadálya annak, hogy az üzletben lévő munkatársak válaszoljanak a feltett kérdésekre, és hogy kiszolgálják a vevőket.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
  Mobiltelefonok az Árukeresőn »
  új
   APRÓHIRDETÉSEK
  KERESÉS
  Mobiltelefon kérdések-válaszok
  TELEFONOK GYORSLISTA
  Márka :

  Tipus :


  SZAVAZÁS

  Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


  igen, van okosórám
  igen, van okoskarkötőm
  tervezek okosórát venni
  tervezek okoskarkötőt venni
  nincs rá szükségem  Korábbi szavazások eredményei