Xiaomi Mi Fan Fesztivál: az akció eső

2021.04.07| Xiaomi

A Xiaomi különleges ajánlatokkal mond köszönetet a rajongóinak több mint 147 millió dollár értékben, immár Magyarországon is!

Mi Fan Fesztivál Magyarországon először! Az első Mi Fan Fesztivált 2012. április 6-án rendezték meg Kínában, a Xiaomi ekkor döntötte el, hogy megünnepli alapításának évfordulóit. A vállalat hazánkban is egyre növekvő rajongói táborának köszönhetően idén először Magyarország is csatlakozik az ünnephez.

Xiaomi Mi Fan Fesztivál: az akció eső

A promóció Magyarországon április 6-tól egészen április 18-ig tart. Az akcióban résztvevő partnereink a következők:

Media Markt, EMAG, Edigital, Euronics, Notebook.hu, xiaomishop.hu, xiaomi.hu (Mi Store Lurdy, Mi Store Debrecen, Mi Store Szeged). A magyar márkaképviselet hivatalos oldalán bővebb információ elérhető a résztvevő partnerek akcióiról.

A promóció alatt az alábbi termékekhez juthatnak hozzá a javasolt kedvezményes fogyasztói árakon a jelenlegi és jövőbeli Xiaomi rajongók:

Redmi 9 - 4/64 GB

49.999 Ft

Mi True Wireless Earphones 2S

18.990 Ft

Redmi 9C - NFC 3/64 GB

39.999 Ft

Mi True Wireless Earbuds Basic 2

4.990 Ft

Redmi Note 10 Pro

Mi Fan Festival Special Edition 8/128 GB

129.999 Ft

Mi Robot Vacuum Mop

Essential

49.990 Ft

 

Mi Body Composition Scale 2

5.990 Ft

Redmi Note 9 4/128 GB

62.999 Ft

Mi Smart Electric Toothbrush T500

9.999 Ft

Mi Home Security Camera 360° 1080P V2

9.999 Ft

Mi AIoT Router AC2350

12.999 Ft

Mi Dash Cam 1S

17.999 Ft

Mi Smart Band 5

9.990 Ft

Mi Electric Scooter - Essential

99.990 Ft

Mi Air Purifier 3C

36.990 Ft

Mi Watch Lite

17.990 Ft

A termékek elérhetősége partnerenként változhat!*

 

A 2021-es Mi Fan Fesztivál központi témája a „Fedezd fel a lehetőségeket!”, melynek szellemében a Xiaomi széles körű online kampányt indít. A Xiaomi arra buzdítja a rajongókat, hogy osszák meg tapasztalataikat arról, hogyan tették jobbá az életüket a Xiaomi termékei.

A Google és a Qualcomm Technologies is megünnepli a Xiaomi alapításának évfordulóját az MFF 2021-en. A fesztiválra közösen készített kommunikációban az „&” egységes szimbólum látható, utalva a Xiaomi és a Google, valamint a Xiaomi és a Qualcomm Technologies közötti szoros együttműködésre. Megjelenítettük továbbá a végtelenséget megidéző Möbius-szalagot is, amely arra utal, hogy a Xiaomi végtelen lehetőségeket kínál a felhasználóknak.

Redmi Note 10 Pro Mi Fan Festival Special Edition

Az idei Xiaomi Mi Fan Fesztiválon a Xiaomi bemutatja a Redmi Note 10 Pro Mi Fan Festival Special Edition okostelefont, ami, egy a rajongók által hazavihető egyedi emléktárgy. A Mi Fan Festival Special Edition telefon jelképezi a Xiaomi vállalkozó szellemét, és arra bátorítja a márka rajongóit, hogy a Smartphone x AIoT-hez csatlakozva felfedezzék az életben rejlő végtelen lehetőségeket.

Xiaomi Mi Fan Fesztivál: az akció eső

A Redmi Note 10 Pro Mi Fan Festival Special Edition világszerte korlátozott számban, a fesztivál ideje alatt hazánkban is elérhető lesz.

A Xiaomi rajongókkal együtt egy jobb világot építünk

A Xiaomi alapítása óta a felhasználókkal kialakított igazi barátság, és a Xiaomi jövőjében nekik szánt szerep áll a vállalat kultúrájának középpontjában. A Xiaomi rajongók a kezdet kezdetétől részei a Xiaomi Közösségnek, ahol elmondhatják javaslataikat, megoszthatják ötleteiket, melyekkel segítik a Xiaomi fejlődését. A Xiaomi rajongói kultúra mindig szerves része volt a Xiaomi brandnek.

A 2021-es Mi Fan Fesztivál alkalmából a Xiaomi Global Mi Közösség bemutatta hivatalos dalát, melynek címe A Melody for Mi. A dalt online készítették a Xiaomi rajongók Mi Közösségének tagjai 15 országból. Közel 1000 Xiaomi rajongó vett részt a dalszerzési projektben. Harminc kiválasztott Xiaomi rajongó közreműködésével készült el a zene és a szöveg. A dal témája a Xiaomi rajongók törekvése egy jobb élet felé, aminek a szeretet, a szenvedély, az innováció, az életerő és egy okosabb élet a középpontja – ezek azok az értékek, amelyeket a Xiaomi több mint egy évtizede közvetít a rajongói felé. Ma a Xiaomi rajongók küldik ugyanezt az üzenetet a világnak. A Xiaomi rajongók elszántan bíznak és hisznek egy jobb világ megteremtésében.

A Melody for Mi című dal hivatalos csengőhang is, amit a felhasználók a világon bárhol le tudnak tölteni a Mi Theme Store-ból. Ez a dal lesz hallható az ügyfélszolgálat hívásakor is a várakozás ideje alatt.

A Mi Fan Fesztivál története

Az első Mi Fan Fesztivál 2012. április 6-án rendezték meg Kínában, a Xiaomi ekkor döntötte el, hogy megünnepli alapításának évfordulóit. A Xiaomi rajongóknak mindig kiemelkedő szerepük volt a Xiaomi gyors növekedésében, ezért a vállalat meghívta a rajongókat, hogy ünnepeljenek együtt egy óriási közös rendezvényen. A rendezvény olyan jól sikerült, hogy aznap 6 perc 5 másodperc alatt 100 000 Xiaomi okostelefont adtak el. Azóta a Xiaomi minden évben megrendezi a Mi Fan Fesztivált, hogy kifejezze háláját a Xiaomi rajongóknak.

Kína után Indiában és Indonéziában rendezték meg a következő Mi Fan fesztiválokat 2015-ben, mielőtt megjelentek volna 2018-ban az európai piacokon, az első vásárlói karnevál Spanyolországban volt. Idén a tizedik Mi Fan Fesztiválra kerül sor, az ünnepléshez még több piac csatlakozik világszerte.

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.
Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

2024.03.16
| SamMobile
A Samsung megerősítette, hogy a One UI 6.1 még ebben a hónapban megjelenik néhány telefonra és tabletre.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtam



Korábbi szavazások eredményei