Xiaomi Mi Fan Fesztivál: az akció eső

2021.04.07| Xiaomi

A Xiaomi különleges ajánlatokkal mond köszönetet a rajongóinak több mint 147 millió dollár értékben, immár Magyarországon is!

Mi Fan Fesztivál Magyarországon először! Az első Mi Fan Fesztivált 2012. április 6-án rendezték meg Kínában, a Xiaomi ekkor döntötte el, hogy megünnepli alapításának évfordulóit. A vállalat hazánkban is egyre növekvő rajongói táborának köszönhetően idén először Magyarország is csatlakozik az ünnephez.

Xiaomi Mi Fan Fesztivál: az akció eső

A promóció Magyarországon április 6-tól egészen április 18-ig tart. Az akcióban résztvevő partnereink a következők:

Media Markt, EMAG, Edigital, Euronics, Notebook.hu, xiaomishop.hu, xiaomi.hu (Mi Store Lurdy, Mi Store Debrecen, Mi Store Szeged). A magyar márkaképviselet hivatalos oldalán bővebb információ elérhető a résztvevő partnerek akcióiról.

A promóció alatt az alábbi termékekhez juthatnak hozzá a javasolt kedvezményes fogyasztói árakon a jelenlegi és jövőbeli Xiaomi rajongók:

Redmi 9 - 4/64 GB

49.999 Ft

Mi True Wireless Earphones 2S

18.990 Ft

Redmi 9C - NFC 3/64 GB

39.999 Ft

Mi True Wireless Earbuds Basic 2

4.990 Ft

Redmi Note 10 Pro

Mi Fan Festival Special Edition 8/128 GB

129.999 Ft

Mi Robot Vacuum Mop

Essential

49.990 Ft

 

Mi Body Composition Scale 2

5.990 Ft

Redmi Note 9 4/128 GB

62.999 Ft

Mi Smart Electric Toothbrush T500

9.999 Ft

Mi Home Security Camera 360° 1080P V2

9.999 Ft

Mi AIoT Router AC2350

12.999 Ft

Mi Dash Cam 1S

17.999 Ft

Mi Smart Band 5

9.990 Ft

Mi Electric Scooter - Essential

99.990 Ft

Mi Air Purifier 3C

36.990 Ft

Mi Watch Lite

17.990 Ft

A termékek elérhetősége partnerenként változhat!*

 

A 2021-es Mi Fan Fesztivál központi témája a „Fedezd fel a lehetőségeket!”, melynek szellemében a Xiaomi széles körű online kampányt indít. A Xiaomi arra buzdítja a rajongókat, hogy osszák meg tapasztalataikat arról, hogyan tették jobbá az életüket a Xiaomi termékei.

A Google és a Qualcomm Technologies is megünnepli a Xiaomi alapításának évfordulóját az MFF 2021-en. A fesztiválra közösen készített kommunikációban az „&” egységes szimbólum látható, utalva a Xiaomi és a Google, valamint a Xiaomi és a Qualcomm Technologies közötti szoros együttműködésre. Megjelenítettük továbbá a végtelenséget megidéző Möbius-szalagot is, amely arra utal, hogy a Xiaomi végtelen lehetőségeket kínál a felhasználóknak.

Redmi Note 10 Pro Mi Fan Festival Special Edition

Az idei Xiaomi Mi Fan Fesztiválon a Xiaomi bemutatja a Redmi Note 10 Pro Mi Fan Festival Special Edition okostelefont, ami, egy a rajongók által hazavihető egyedi emléktárgy. A Mi Fan Festival Special Edition telefon jelképezi a Xiaomi vállalkozó szellemét, és arra bátorítja a márka rajongóit, hogy a Smartphone x AIoT-hez csatlakozva felfedezzék az életben rejlő végtelen lehetőségeket.

Xiaomi Mi Fan Fesztivál: az akció eső

A Redmi Note 10 Pro Mi Fan Festival Special Edition világszerte korlátozott számban, a fesztivál ideje alatt hazánkban is elérhető lesz.

A Xiaomi rajongókkal együtt egy jobb világot építünk

A Xiaomi alapítása óta a felhasználókkal kialakított igazi barátság, és a Xiaomi jövőjében nekik szánt szerep áll a vállalat kultúrájának középpontjában. A Xiaomi rajongók a kezdet kezdetétől részei a Xiaomi Közösségnek, ahol elmondhatják javaslataikat, megoszthatják ötleteiket, melyekkel segítik a Xiaomi fejlődését. A Xiaomi rajongói kultúra mindig szerves része volt a Xiaomi brandnek.

A 2021-es Mi Fan Fesztivál alkalmából a Xiaomi Global Mi Közösség bemutatta hivatalos dalát, melynek címe A Melody for Mi. A dalt online készítették a Xiaomi rajongók Mi Közösségének tagjai 15 országból. Közel 1000 Xiaomi rajongó vett részt a dalszerzési projektben. Harminc kiválasztott Xiaomi rajongó közreműködésével készült el a zene és a szöveg. A dal témája a Xiaomi rajongók törekvése egy jobb élet felé, aminek a szeretet, a szenvedély, az innováció, az életerő és egy okosabb élet a középpontja – ezek azok az értékek, amelyeket a Xiaomi több mint egy évtizede közvetít a rajongói felé. Ma a Xiaomi rajongók küldik ugyanezt az üzenetet a világnak. A Xiaomi rajongók elszántan bíznak és hisznek egy jobb világ megteremtésében.

A Melody for Mi című dal hivatalos csengőhang is, amit a felhasználók a világon bárhol le tudnak tölteni a Mi Theme Store-ból. Ez a dal lesz hallható az ügyfélszolgálat hívásakor is a várakozás ideje alatt.

A Mi Fan Fesztivál története

Az első Mi Fan Fesztivál 2012. április 6-án rendezték meg Kínában, a Xiaomi ekkor döntötte el, hogy megünnepli alapításának évfordulóit. A Xiaomi rajongóknak mindig kiemelkedő szerepük volt a Xiaomi gyors növekedésében, ezért a vállalat meghívta a rajongókat, hogy ünnepeljenek együtt egy óriási közös rendezvényen. A rendezvény olyan jól sikerült, hogy aznap 6 perc 5 másodperc alatt 100 000 Xiaomi okostelefont adtak el. Azóta a Xiaomi minden évben megrendezi a Mi Fan Fesztivált, hogy kifejezze háláját a Xiaomi rajongóknak.

Kína után Indiában és Indonéziában rendezték meg a következő Mi Fan fesztiválokat 2015-ben, mielőtt megjelentek volna 2018-ban az európai piacokon, az első vásárlói karnevál Spanyolországban volt. Idén a tizedik Mi Fan Fesztiválra kerül sor, az ünnepléshez még több piac csatlakozik világszerte.

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokNézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

Nézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

2022.07.15
| GSM Arena
Az Apple iPhone 14 Pro Max dummy előlapján a dupla kivágás látható, a vanilla verzión nincs ilyen újítás.
Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

2022.08.08
| Phone Arena
Nem meglepő, hogy az Apple gőzerővel dolgozik az iPhone 14 bemutató eseményen, ám az eddig sejtett dátum változhat.
Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

2022.07.11
| Phone Arena
Mintha nem lenne elég, hogy az iPhone 14 valószínűleg drágább lesz, mint az iPhone 13 sorozat, egy új hír szerint az Apple Watch strapabíró kiadása pofátlan árcédulával érkezik.
30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

2022.07.16
| Tomtop
Épphogy bejelentette a kínai cég a Xiaomi Mi Band 7 okoskarkötőt, máris itt a 7 Pro verzió teljese más dizájnnal és kapható is.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei