A Xiaomi a legjobb Európában

2021.08.07| Xiaomi

Első helyre lépett a Xiaomi az európai okostelefon piacon és tovább erősíti vezető pozícióját Közép- és Kelet-Európában.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A Canalys vezető piackutató cég a közelmúltban tette közzé második negyedéves jelentését a globális okostelefon-piacról, amelyből kiderül, hogy a Xiaomi 17%-os részesedéssel és 83%-os éves növekedéssel a világ  második legnagyobb okostelefon márkája. Európában első alkalommal lett vezető okostelefon-márka a Xiaomi, miközben Közép-Kelet-Európában megőrizte elsőségét.

A Xiaomi a legjobb Európában

A Canalys adatai szerint 2021 második negyedévében a Xiaomi 70%-kal több okostelefont szállított le Európában mint egy évvel ezelőtt, így 28%-os piaci részesedéssel először szerezte meg a piacvezető pozíciót a kontinensen. A kiemelkedő eredmény jól szemlélteti, mekkora lendület és növekedési potenciál van a márkában.

Közép-Kelet-Európában a Xiaomi tovább növelte előnyét a második legnagyobb márkához képest: 36%-os piaci részesedéssel és 82%-os éves növekedéssel végzett újra az első helyen.

A Xiaomi a legjobb Európában

A régión belül a Xiaomi piacvezető Oroszországban, Lengyelországban, Ukrajnában, Romániában, Csehországban, Fehéroroszországban, Horvátországban, Szlovákiában és Litvániában.

A Xiaomi a legjobb Európában

Magyarországon a Xiaomi látványos, 89 százalékos éven belüli növekedéssel és 28 százalékos piaci részesedéssel a második legnagyobb szereplő az okostelefonok piacán.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


  Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


  KERESÉS
  Mobiltelefon kérdések-válaszok
  TELEFONOK GYORSLISTA
  Márka :

  Tipus :


  SZAVAZÁS

  Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


  évente
  2-3 évente
  ritkábban  Korábbi szavazások eredményei