OnePlus 6

A OnePlus 6 leveri a Galaxy S9-et

2018.03.27
Címkék:

OnePlus 6

,

Geekbench

,


Szintetikus tesztprogramon bukkant fel a OnePlus 6 és nem kispályázik.

A kapott értékek szerint – nem túl meglepő módon – jobb, erősebb lesz a Samsung Galaxy S9-nél is. Az első OnePlus telefon megjelenése óta a cég filozófiája, hogy erős hardvert, csak fontos szoftveres funkciókat, zéró felesleges alkalmazást pakol egybe nagyon agresszív árazás mellett. Ez pratikusan annyit jelent, hogy a tudáshoz képest brutálisan jó áron adja a mobiljait, nem véletlen szeretjük annyira a OnePlus mobilokat, a fedőnevük is általában flagship killer.

A OnePlus 6 hamarosan megjelenik, ha a gyártó tartja magát a hagyományokhoz, akkor júniusban mutatja be az új telefont, amely Snapdragon 845 processzort, 6 vagy 8 gigabájt RAM-ot mutat fel, modelltől függően. A Geekbench adatai szerint az NS NS P7819 készülék a OnePlus 6 egyik jelenleg tesztelt változata. Az egymagos teszten 2535, míg a többmagos megmérettetésen 8632 pontot ért el.

A hardveresen nagyon hasonló Samsung Galaxy S9 és S9+ ennél gyengébben muzsikált. Ehhez érdemes hozzávetni, hogy a OnePlus 6 jelenleg még tesztelés alatt áll, nem a végleges, optimalizált modellen futtaták a benchmarkot.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Önnek mi a legfontosabb tényező telefon vásárlása esetén?


kamera minősége
memória nagysága
telefon mérete
kijelző minősége
meddig bírja az akku
ár - érték
jó márka legyen
egyébKorábbi szavazások eredményei