A Galaxy S21 is a legújabb chipet kapja

2020.12.08| PhoneArena
Címkék:

samsung s21

,

geekbench


A Samsung Galaxy S21 zászlóshajtó a Snapdragon 888 fogja hajtani, de nem hazánkban.

A Samsung Galaxy S21 sorozat három modellből fog állni, vagyis a Galaxy S21, a Galaxy S21 Plus és a Galaxy S21 Ultra. Régebbi szivárgásból kiderült, hogy SM-G991, SM-G996 és SM-G998 modellszámot kapták. Pár héttel ezelőtt a Galaxy S21 Plus megjelent a Geekbench listáján, pár napja pedig az alap S21 csatlakozott hozzá néhány specifikációjával együtt.

A Geekbench a Galaxy S21-et említi az SM-G991U modellszámmal. Ennek a listának köszönhetően kiderült, hogy a Qualcomm egyik lapkakészletét fogja kapni, ami az „lahania” kódnevet viseli, továbbá megemlíti, hogy 1,80 GHz-es alapfrekvenciával fog bírni. A hét elején derült ki, hogy ez a kódnév a Snapdragon 888 5G-t takarja.

A SoC 8 GB RAM-mal párosul és már az Android 11-et fogja futtatni. A Geekbench egy magos tesztjén a telefon 1075 pontot ért el, míg a többmagoson 2916-ot. Már megszokhattuk, több országban, mint például hazánkban is Exynos 2100 chipsetet fogja kapni a legerősebb Snapdragon helyett.

A Galaxy S21 is a legújabb chipet kapja

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Több pletyka is szólt már a Samsung Galaxy S21 műszaki adatairól. Így ezeket még nem szabad kézpénznek venni, de ha minden igaz, akkor egy 6,2 hüvelykes S-AMOLED kijelzővel fog rendelkezni Infinity-O kialakítással. A képernyő támogatni fogja FHD+ felbontást és 120 Hz-es frissítési gyakoriságot. Az ujjlenyomat olvasó szintén a képernyőbe lesz beépítve. Az okostelefon várhatóan 12 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel érkezik a piacra.

A hátlapon található főkamera 64 MP-es lesz, amihez társul egy 12 MP-es széleslátószögű és egy 12 MP-es ultraszéles egység. Vélhetően támogatni fogja a 8K minőségű videófelvételt. Minimum 4000 mAh-es akkumulátort csomagolnak a készülékhez, ami 25 W-os gyors töltéssel rendelkezik. Jelenleg hat színre lehet számítani, többek között feketére, fehérre, szürkére, ezüstre, lilára és rózsaszínre. A Samsung Galaxy S21 sorozat debütálása januárra várható.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei