A Samsung Galaxy S 4 még az iPhone 5-nél is jobb!

2013.03.19| SamMobile

A Samsung i9500 Galaxy S 4 minden, jelenleg piacon lévő csúcsmobilt lealáz tudásával, legalábbis a benchmark adatok szerint.

A Samsung i9500 Galaxy S 4 minden, jelenleg piacon lévő csúcsmobilt lealáz tudásával, legalábbis a benchmark adatok szerint. A Geekbench nevű, crossplatform benchmark appban az S4 messze magasan jobban teljesített mint bármelyik konkurens modell, legyen szó a HTC One-ról, az LG Nexus 4-ről vagy az előd, négymagos Samsung i9300 Galaxy S 3-ról, esetleg az Apple iPhone 5-ről. Persze nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a az első négy helyen négymagos processzorral ellátott mobilok találhatók, addig az iPhone 5 még mindig csak két maggal rendelkezik. A Galaxy S 4 ráadásul elérhető lesz nyolcmagos változatban is. Vajon a benchmark adatok mennyire tükrözik a használhatóságot? Ez a tesztek és összehasonlító videók alatt majd kiderül.

A Samsung Galaxy S 4 még az iPhone 5-nél is jobb!Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei