Honnan tudhatod, hogy a Note 7-esed nem robban fel?

2016.09.12| SamMobile

Megvan a megoldás, honnan lehet biztos az ember késõbb abban, hogy a Samsung Galaxy Note 7 okostelefonja nem robban majd fel.

Mint az köztudott, a Samsung minden Note 7-et visszahívott valamilyen módon, hogy kicserélje a teljes készüléket vagy csak magát az akkumulátort egy biztonságos változatra, miután a piacra kerülés után sorra kerültek elõ a gyári töltõn felrobbant, elolvadt modellek. A problémát egyébként az egyik beszállító által biztosított akkumulátor hibás cellája okozza. De honnan is tudhatja az egyszerû vásárló, hogy jó-e az akkumulátor a telefonjában vagy sem? A Samsung Australia kiadott egy fontos információt. Ezek szerint az ott szeptember 21. után forgalomba kerülõ, immár javított Samsung Galaxy Note 7-ek akkumulátorán a jobb felsõ sarokban egy hatalmas, kék S betû látható, ez a safety (biztonság) rövidítése ez esetben.

Honnan tudhatod, hogy a Note 7-esed nem robban fel?

Ezen kívül Ausztráliában IMEI szám alapján is ki lehet keresni a már jó teleppel ellátott Note 7-eket, amely nagyban megkönnyíti a vásárlók dolgát. Ugyanez a megoldás elérhetõ Kínában és Hong Kongban is már. Portugáliába szeptember 19-én érkezik az elsõ, javított szállítmány, azonban a tengerentúlra csak jóval késõbb.További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei