Geekbenchen járt a Galaxy S21 FE

2021.05.21| 91 Mobiles

A Samsung Galaxy S21 FE bejelentése nagyon közel lehet, a készülék ugyanis már lefuttatta a Geekbench szintetikus tesztprogramot.

A Samsung Galaxy S21 FE specifikációi megjelentek a Geekbenchen. Még nincs hivatalos megjelenési dátum, de a korábbi hírek szerint az okostelefon augusztusban indul a Galaxy Z Fold 3 és a Galaxy Z Flip 3 mellett.

Egy februári jelentés azt feltételezte, hogy a Galaxy S21 FE  SM-G990B modellszámon érkezhet, ez most megerősítésre került. A Geekbenchen megjelent információk bemutatják a Samsung Galaxy S21 FE legfontosabb specifikációit, beleértve a chipsetet, a RAM-ot és a szoftvert.

Geekbenchen járt a Galaxy S21 FE

A Samsung Galaxy S21 FE a Lahaina nevű chipsettel érkezik, amely a Snapdragon 888 kódneve. Ez azt jelenti, hogy a Galaxy S21 FE olyan csúcstelefon lesz, mint a Galaxy S21. A Geekbench listájából az is kiderül, hogy a telefon 6 GB RAM-mal és Android 11-gyel kerül a dobozból.

A Samsung Galaxy S21 FE (Fan Edition) tudásban a legtöbb mindenben egyezik a Galaxy S21-gyel, de megfizethetőbb árcédulát kap. A korábbi képek azt mutatták, hogy külsőre a telefon hasonló lesz a Galaxy S21-hez is, 6.4 colos megjelenítővel, középre igazított előlapi, 32 megapixeles kamerával és a széleken görbülő hátsó kamera modullal, amely 16+8+12 megapixel felbontású érzékelőket rejt.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Geekbenchen járt a Galaxy S21 FE

A SafetyKorea tanúsítása szerint a Galaxy S21 FE egy 4500 mAh kapacitású telepet kap. Ami a színeket illeti, fehér, világos lila, világoszöld és szürke színben is kapható lesz.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei