Miről mondanál le, hogy olcsóbb legyen a telefonod?

2021.06.10| Android Authority

Az Android Authority megkérdezte olvasóit, ki melyik funkcióról mondana le cserébe azért, hogy olcsóbban vehesse meg a Galaxy S21 FE-t.

Meglepő vagy sem, de úgy tűnik, hogy sok rajongó lemondana a vezeték nélküli töltésről, cserébe az olcsóbb árért. A Samsung Galaxy S20 FE volt az egyik legnépszerűbb zászlóshajó, amelyet tavaly adtak ki, és ez nem véletlen.

Egyáltalán nem került sokba, miközben továbbra is olyan prémium funkciókat nyújtott, mint a teleobjektív, a vízállóság és a vezeték nélküli töltés.

Miről mondanál le, hogy olcsóbb legyen a telefonod?

A Galaxy S21 FE folytatja ezt a megfizethető zászlóshajó trendet, és egy új pletyka azt állítja, hogy olcsóbban érkezik, mint elődje. Az olcsóbb árcédulához általában egy-két kompromisszum jár, így az Android Authority megkérdezte olvasóit, ki melyik funkcióról mondana le az olcsóbb árért cserébe.

Eredmények

Június 7-én, hétfőn tették közzé a közvélemény-kutatást, több mint 2300 szavazatot számoltak. Az eredmények azt mutatják, hogy a válaszadók csaknem 40%-a hajlandó lemondani a vezeték nélküli töltésről cserébe egy olcsóbb Galaxy S21 FE-ért. Ez a lehetőség vitte a prímet a felmérésben, de reméljük, hogy a Samsung gyorsabb vezetékes töltést kínál, ha valaha is elhagyja a vezeték nélküli töltést.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A dobozban lévő töltő és tartozékai voltak a második legnépszerűbb opció, a megkérdezett olvasók 14,4%-a azt mondta, hogy hajlandó ezekről lemondani, ha ez olcsóbb árat jelentene. Ezt szorosan követte az 5G (14,1%), ami érthető.

Az olcsóbb/kevésbé sokoldalú kamerák (12%), a vízállóság (10%), a legújabb és legnagyobb zászlóshajó SoC (8%) és az „egyéb” (2%) tették teljessé az eredményt.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen alkalmazást használ leggyakrabban üzenetküldésre?


sima SMS
Instagram
Messenger
Signal
Viber
Whatsapp
Egyiket sem
Mást használokKorábbi szavazások eredményei