Miről mondanál le, hogy olcsóbb legyen a telefonod?

2021.06.10| Android Authority

Az Android Authority megkérdezte olvasóit, ki melyik funkcióról mondana le cserébe azért, hogy olcsóbban vehesse meg a Galaxy S21 FE-t.

Meglepő vagy sem, de úgy tűnik, hogy sok rajongó lemondana a vezeték nélküli töltésről, cserébe az olcsóbb árért. A Samsung Galaxy S20 FE volt az egyik legnépszerűbb zászlóshajó, amelyet tavaly adtak ki, és ez nem véletlen.

Egyáltalán nem került sokba, miközben továbbra is olyan prémium funkciókat nyújtott, mint a teleobjektív, a vízállóság és a vezeték nélküli töltés.

Miről mondanál le, hogy olcsóbb legyen a telefonod?

A Galaxy S21 FE folytatja ezt a megfizethető zászlóshajó trendet, és egy új pletyka azt állítja, hogy olcsóbban érkezik, mint elődje. Az olcsóbb árcédulához általában egy-két kompromisszum jár, így az Android Authority megkérdezte olvasóit, ki melyik funkcióról mondana le az olcsóbb árért cserébe.

Eredmények

Június 7-én, hétfőn tették közzé a közvélemény-kutatást, több mint 2300 szavazatot számoltak. Az eredmények azt mutatják, hogy a válaszadók csaknem 40%-a hajlandó lemondani a vezeték nélküli töltésről cserébe egy olcsóbb Galaxy S21 FE-ért. Ez a lehetőség vitte a prímet a felmérésben, de reméljük, hogy a Samsung gyorsabb vezetékes töltést kínál, ha valaha is elhagyja a vezeték nélküli töltést.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A dobozban lévő töltő és tartozékai voltak a második legnépszerűbb opció, a megkérdezett olvasók 14,4%-a azt mondta, hogy hajlandó ezekről lemondani, ha ez olcsóbb árat jelentene. Ezt szorosan követte az 5G (14,1%), ami érthető.

Az olcsóbb/kevésbé sokoldalú kamerák (12%), a vízállóság (10%), a legújabb és legnagyobb zászlóshajó SoC (8%) és az „egyéb” (2%) tették teljessé az eredményt.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei