Vessünk egy pillantást a Samsung Galaxy S21 FE-re!

2021.06.05| Playful Droid

A legújabb pletykák szerint a Samsung Galaxy S21 FE ez év augusztusában debütálhat a Galaxy Z Fold3 és a Z Flip3 mellett.

Mivel a Samsung a hírek szerint idén biztosan nem ad ki Note zászlóshajót, a Galaxy S21 FE lett a koreai okostelefongyártó legfontosabb kiemelt eseménye az év második felében az új összecsukható telefonokkal együtt.

A megbízhatóságáról ismert Evan Blass jóvoltából most először szemügyre vehetjük a közelgő Samsung Galaxy S21 FE-t annak tényleges bevezetése előtt. Az általa közzétett képek alapján tudjuk, hogy a mobil legalább négy különböző színben elérhető lesz, beleértve a feketét, az orgonát, az olívazöldet és a fehéret is.

Vessünk egy pillantást a Samsung Galaxy S21 FE-re!

A hátlap kialakítása továbbra is nagyrészt az Galaxy S21-re épül, ugyanazzal a keretre hajló kamera modullal, valamint a szokásos „glasstic”, avagy üveget utánzó műanyag hátlappal. Elöl ugyanazt az Infinity-O lapos kijelzőt kapja, amelynek négy oldalt minimális kerettel rendelkezik csak.

A legújabb Geekbench jelentés szerint a Galaxy S21 FE-t egy nyolcmagos Snapdragon 888 lapkakészlet hajtja majd. A telefont valószínűleg legalább 6 GB RAM-mal és 128 GB beépített tárhellyel kínálja a gyártó.

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei