Hetek kérdése mindössze a Galaxy S21 FE érkezése?

2021.08.16| Pricebaba

A Samsung Galaxy S21 FE 5G megkapta a Bluetooth SIG tanúsítványt, így a megjelenés nagyon közelinek tűnik.

A Samsung Galaxy S21 FE 5G Bluetooth SIG minősítést kapott, ebből pedig az következik, hogy a bejelentésre hamarosan sor kerülhet. Ez lesz a legkedvezőbb árú készülék a Galaxy S21 sorozatban. A készülék a Galaxy S20 FE 5G utódjaként érkezik tavaly.

A múlt héten a Samsung akaratlanul is ugratta a Galaxy S21 FE 5G-t az iskolába történő hirdetéssel az Instagramon. Míg a bejegyzést nem sokkal később törölték, arra utalt, hogy a vállalat hamarosan a Galaxy S21 FE 5G bevezetését tervezi. Ez lesz az S21 sorozat legolcsóbb eszköze.

Hetek kérdése mindössze a Galaxy S21 FE érkezése?

Az okostelefonok általában körülbelül egy hónappal a Bluetooth-tanúsítvány megszerzése után válnak hivatalossá. A dél-koreai cég ezek alapján szeptemberben vagy októberben tervezheti a bejelentést.

Samsung Galaxy S21 FE 5G specifikációk

A Galaxy S21 FE 5G kínai változatát, SM-G9900 modellszámmal, júniusban hagyta jóvá a kínai TENAA távközlési hatóság. Akkor fény derült a teljes tudáslistára. Emellett Evan Blass is megosztott néhány sajtófelvételt az okostelefonokról a közelmúltban.

Hetek kérdése mindössze a Galaxy S21 FE érkezése?

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A Galaxy S21 FE 5G 6,4 hüvelykes AMOLED kijelzővel rendelkezik, amely 1080×2400 pixel full HD+ felbontást kínál. 4370 mAh akkumulátorral rendelkezik és támogatja a 25W-os gyorstöltést. A burkolat alatt a Snapdragon 888 chip és 8 GB RAM gondoskodik a megfelelő működésről, ezekhez 128/256 GB tárolási lehetőséggel lesz elérhető.

Az okostelefon 32 megapixeles előlapi kamerával és 12 megapixeles + 12 megapixeles (ultra széles) + 8 megapixeles (telefotó) kamera trióval rendelkezik. A további fontos jellemzői közé tartozik a 120Hz-es frissítési gyakoriság, a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, a microSD bővíthetőség és az IP67/IP68 besorolás. A kiszivárgott képekből már kiderült, hogy több színben is elérhető lesz, például zöld, fehér, kék, lila és szürke.

Hetek kérdése mindössze a Galaxy S21 FE érkezése?

Samsung Galaxy S21 FE 5G ár

A Herald Corp dél-koreai kiadvány nemrégiben arról számolt be, hogy a közelgő Galaxy S21 FE 5G ára 180-210 ezer forintnak megfelelő összegbe kerülhet a cég anyaországában, így megfizethetőbb lehet, mint a Galaxy S20 FE, amelynek ára 235 ezer forint a hazai piacon.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei