Meglepetés: megfizethető lesz a Galaxy S21 FE

2021.06.07| GSM Arena

Kiszivárgott a Samsung Galaxy S21 FE ára és kellemes meglepetés ért bennünket.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A készülő Samsung Galaxy S21 FE (Fan Edition) megfizethetőbb lesz, mint a Galaxy S20 FE - számolt be a jó hírről a dél-koreai Herald Corp. Az üzlet szerint a telefon ára 630-720 dollárnak megfelelő won lesz, ez átszámítva 180-200 ezer forintot jelent Európában várhatóan. Ha igaz a hír, úgy az S21 FE olcsóbb áron lesz megvásárolható mint a tavalyi Galaxy S20 FE.

Figyelembe véve a Samsung árazási stratégiáját a Galaxy S21 szériával, ez valójában várható lépés volt. A legújabb, Galaxy S sorozatú telefonok 200 dollárral alacsonyabban kezdtek, mint elődeik, ami segített az értékesítésben, de állítólag nem annyira, mint a Samsung szerette volna.

Meglepetés: megfizethető lesz a Galaxy S21 FE

Az eladások növelése érdekében a dél-koreai óriás állítólag a Galaxy S21 FE-t egyfajta Note 20 utódként pozícionálja, aminek látszólag nincs értelme, mivel semmi nem utal arra, hogy az S21 FE kompatibilis lenne az S Pen tollal.

Függetlenül a friss pletykától, a Galaxy S21 FE az elérhető legolcsóbb zászlóshajó-okostelefonok egyike lesz így is és ha ehhez hozzátesszük a várható csúcskategóriás tudást, ez lehet az év egyik legjobb telefonja.

Meglepetés: megfizethető lesz a Galaxy S21 FE

Pénzügyileg az alacsonyabb kiskereskedelmi ár ütős lenne, főleg, hogy az eszközt Note alternatívának tekintik, de a Samsung láthatóan nem akar ebben versenyezni a kínai riválisokkal. A hír megemlíti azt is, hogy a Galaxy S20 FE meglehetősen nagy sikert aratott Észak-Amerikában és Délkelet-Ázsiában, és 2 millió darabot adtak el egy hónapon belül a 2020 októberi megjelenésétől számítva.

A Galaxy S21 FE állítólag augusztusban kerül bemutatásra, és ugyanazon hónap vége felé piacra is kerül. Valószínűleg örökölni fogja a Galaxy S21 alapvető jellemzőit, ami azt jelenti, hogy hasonló dizájnra és specifikációkra számíthatunk.

120Hz-es, 6,4 col képátlójú, kameralyukkal ellátott kijelzőt kap, a működést a Snapdragon 888 biztosítja 6 vagy 8 gigabájt RAM, illetve 128 vagy 256 gigabájt tárhely mellett. Az akkumulátor 4500 mAh kapacitású lesz. Várunk még 32MP-s szelfikamerát és három, egyelőre ismeretlen specifikációjú kamerát a hátlapon. A Samsung Galaxy S21 FE-en természetesen Android 11 fut gyárilag.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei