USB C-vel érkezik az Apple Watch Series 7 és SE

2021.09.17| 9to5Mac

Az Apple Watch Series 7 és SE USB-C kábellel érkezik, de előfordulhat, hogy a gyorstöltés nem működik a MagSafe Duoval.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Az Apple Watch Series 7 néhány új funkciójának egyike a gyors töltés támogatása, ami 33% kal gyorsabb töltési időt eredményez az Apple Watch Series 6-hoz képest. Az Apple szerint azonban ehhez új USB-C kábel szükséges (amely most a csomagolásban található), de előfordulhat, hogy a MagSafe Duo tulajdonosok nem tudják kihasználni ezt a funkciót.

Az Apple szerint az új Apple Watch Series 7 0–80%-os töltöttséget képes elérni körülbelül 45 perc alatt, az új USB-C gyorstöltő kábel használakor. A cég honlapján kiemeli azt is, hogy a 8 perces töltés 8 órás alvásfigyelést biztosít, ami nagy előrelépés, mivel az Apple Watch akkumulátor még mindig nem tart tovább egy teljes napnál.

Ezt írja az Apple a honlapján:

Pillanatok alatt feltöltődik. Az Apple Watch Series 7 teljes töltőrendszerét átgondolták, hogy gyorsabban és gyorsabban tudjon működni, mint valaha. A frissített töltési architektúrával és a gyorstöltő USB-C kábellel körülbelül 45 percet vesz igénybe a 0–80%-os töltés.

A vállalat frissítette az Apple Watch SE dobozának tartalmát is, így belekerült az új USB-C kábel, bár ez a modell nem támogatja a gyors töltést. Az Apple Watch Series 3 megtartja az ismert USB-A kábelt.

USB C-vel érkezik az Apple Watch Series 7 és SE

MagSafe Duo kompatibilitás

A jövőbeli Apple Watch Series 7 tulajdonosoknak szem előtt kell tartaniuk, hogy előfordulhat, hogy a gyors töltés nem működik a MagSafe Duo-val. Az Apple honlapja hangsúlyozza, hogy az új Apple Watch mágneses gyorstöltő-USB-C kábel szükséges a gyors töltéshez, míg a MagSafe Duo töltő kompatibilitásról nincs szó.

Fontos megjegyezni azt is, hogy az Apple hangsúlyozza, hogy a gyorsabb töltés csak a 7-es sorozaton érhető el, ha az új Apple Watchhoz mellékelt „gyorstöltő USB-C kábelt” használja.

Egy másik kapcsolódó részlet, hogy az Apple korábban, a Series 7 bejelentése előtt egy 0,3 m hosszú USB-C kábelt adott az Apple Watch mellé. A cég szerint azonban a gyorstöltést támogató kábel egy új, 1 méteres változat, így nem világos, hogy a korábbi USB-C kábel támogatja-e ezt a funkciót.

Az új, 1 méteres Apple Watch mágneses gyorstöltő és USB-C kábel külön kapható az Apple-nél 29 dollárért. És akárcsak az Apple Watch Series 6, a jelenleg értékesített Apple Watch modellek egyike sem tartalmazza a hálózati adaptert.

Milyen nehéz az Apple Watch Series 7

Emellett részleteket is kaptunk a Watch Series 7 modellek súlyáról. A 41 mm-es verziók súlya 32 gramm alumínium burkolattal, 42,3 gramm rozsdamentes acélból és 37 gramm titán felépítéssel. A nagyobb, 45 mm-es modellek 38,8 gramm (alumínium), 51,5 gramm (rozsdamentes acél) és 45,1 gramm (titán) súlyúak.

USB C-vel érkezik az Apple Watch Series 7 és SE

Az új Watch 7 sorozat lapkakészlet elnevezése is ismert lett, az S7 System-in-Package (SiP) állítólag 20%-kal gyorsabb, mint a tavalyi Apple Watch SE S5 SiP-je. Az összes Watch Series 7 óra belső tárhelye (beleértve a Nike modelleket is) 32 GB, ami megfelel az SE és a Series 6 modelleknek.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

2022.06.13
| PhoneArena
Az Apple Watch Series 7 és az SE voltak a világ legkelendőbb okosórái az első negyedévben!
Az iPhone 15 Pro Max világrekorder lehet

Az iPhone 15 Pro Max világrekorder lehet

2023.03.18
| MacRumors
Az iPhone 15 Pro Max lesz a legvékonyabb keretezésű okostelefon, megdöntve a jelenleg a Xiaomi 13 által tartott rekordot. Legalábbis ezt állítja Ice Universe, aki már korábban is pontos információkat árult el az Apple terveiről.
Gyorstöltést kap az Apple Watch és az iPhone-ok is

Gyorstöltést kap az Apple Watch és az iPhone-ok is

2023.08.08
| Apple Insider
Az Apple Watch tartozékok gyártóinak újabb, drágább gyorstöltő modulra kell váltaniuk.
Az iPhone 15 Pro ultravékony ívelt előlappal jöhet

Az iPhone 15 Pro ultravékony ívelt előlappal jöhet

2023.01.24
| MacRumors
A "ShrimpApplePro" néven ismert kiszivárogtató szerint az iPhone 15 Pro modellek vékonyabb, ívelt kerettel rendelkeznek, mint az iPhone 14 Pro modellek, ami Apple Watch-szerű megjelenést eredményezhet.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei