Alumínium töltő jár az Apple Watch Series 7-hez

2021.10.14| 9to5Mac

Az Apple Watch Series 7 új, alumíniumból készült töltőkoronggal rendelkezik a korábbi műanyag helyett.

Mivel az Apple Watch Series 7 pár napon belül kerül csak a boltokba, még mindig vannak apróságok, amelyeket most fedezünk fel. Miután megszüntették az Apple Watch embargóját, megnézhettük a dobozban található új tápkábelt és töltőt.

Amint azt az olasz YouTuber iMatteo észrevette, az új Apple Watch Series 7 töltőkorong műanyag helyett alumíniumból készült, emellett pedig USB-C csatlakozóval és nem USB-A-val érkezik, amint arról korábban beszámoltunk.

Alumínium töltő jár az Apple Watch Series 7-hez

Az Apple Watch Series 7 egyik újdonsága, hogy gyorsabban tud töltődni, de ehhez az Apple-nek le kellett váltania a töltő korongot. A gyártó állítása szerint az Apple Watch Series 7 az új kábelnek köszönhetően 33%-kal gyorsabban tölthető és 45 perc alatt 80%-os töltöttséget ígér.

Természetesen a felhasználóknak ehhez szükségük van az Apple 20 W teljesítményű töltőfejére is, amely az iPad Air, az iPad Pro vagy a HomePod mini tartozéka, hogy kihasználhassák a gyors töltést.

Apple Watch Series 7 szállítások

Ettől eltekintve ennek az új órának a legfőbb vonzereje a nagyobb, 41 és 45 mm-es kijelző, összehasonlítva a régebbi, 40 és 44 mm-es verziókkal. Ez a nagyobb kijelző helyet biztosít néhány új óralapnak, a módosított felhasználói felületnek és a QWERTY billentyűzetnek QuickPath funkcióval, így a felhasználók húzással gépelhetnek az Apple Watch Series 7 használata közben.

Az új Apple Watch jelenleg előrendelhető, bár november közepéig eltarthat, amíg megkapod, ha online rendeled. Az ügyfelek pénteken is megpróbálhatják beszerezni az Apple Watch Series 7-et, amikor hivatalosan is megjelenik az Apple Store-ban és más kiskereskedőknél.

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei