Késhet az Apple Watch Series 7 a módosítások miatt

2021.09.01| 9to5Mac

A hírek szerint az Apple Watch Series 7 gyártási késéssel szembesül a komplex újratervezés miatt.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Izgatottan várjuk, hogy az Apple bejelentse a következő iPhone bemutató időpontját, de érkeztek olyan hírek a Nikkei Asia-tól, amelyek csalódást okozhatnak az Apple Watch vásárlói számára. Az Apple Watch Series 7 gyártását ismerő forrásokra hivatkozva az oldal szerint az újratervezett hardver a gyártás késését okozza. Az Apple jellemzően szeptemberben mutatja be az Apple Watch új frissítéseit.

Az Apple Watch 7 esetében a múlt héten kezdték el a kisüzemi gyártást, de kritikus kihívásokkal szembesültek a kielégítő termelési teljesítmény elérésében, állították többen, akik ismerik a helyzetet.

Késhet az Apple Watch Series 7 a módosítások miatt

Három forrás szerint a jelenlegi, csalódást okozó gyártási minőség a tervezés összetettségének tudható be, amely jelentősen eltér az óra korábbi generációitól, és az összeszerelők problémákat találtak az elektronikai modulok, alkatrészek és kijelzők összeállításakor.

Furcsa belegondolni, hogy az Apple Watch Series 7 gyártása csak a múlt héten kezdődött komolyan, az Apple általában tényleg augusztusban pörgeti fel az iPhone és az okosóra gyártását a szeptember végi indulás előtt.

Bár a hírben ennyire konkrétan nem jelentik ki, de lehetséges, hogy az Apple Watch Series 7 az iPhone 13 után jelenik meg. Az sem kizárt, hogy az ellátás súlyosan korlátozott lehet az újratervezett modell bevezetésekor.

Ennek eredményeként az új óra gyártását ideiglenesen leállították, mivel az Apple és beszállítói megpróbálják megoldani a problémákat, mielőtt tömeges gyártásba kezdenek.

A következő Apple Watch új funkciókkal, például vérnyomásméréssel érkezik, ami azt jelenti, hogy a gyártás során nagyobb számú komponenst kell felszerelni egy hasonló méretű testbe. Az új terméknek meg kell felelnie a vízállósággal szemben támasztott követelményeknek is, tovább növelve a mérnöki és gyártási kihívásokat.

Késhet az Apple Watch Series 7 a módosítások miatt

Az új Apple Watch dizájn várhatóan drámaian megváltoztatja a burkolat formáját, hogy jobban illeszkedjen az iPhone 12 és iPad Pro megjelenéshez. A kijelző is várhatóan nagyobb lesz a vékonyabb keretnek köszönhetően, a korábbi 40 és 44 mm verziók helyett az új modellek már 41 vagy 45 mm-es méretben lesznek választhatók.

A Nikkei a források által említett másik tényezőként tartalmazza a folyamatos utazási korlátozásokat, amelyek célja a COVID-19 terjedésének korlátozása. A COVID-19 világjárvány okozta zavarok azonban megnehezítették az Apple és beszállítói oda-vissza utazását, hogy ellenőrizzék az új előírásokat, és megnehezítette a tervezéssel kapcsolatos nehézségek felfedezését a tesztgyártás megkezdéséig.

Pozitívum, hogy a Nikkei beszámolójába belefoglalja, hogy az Apple Watch Series 7 várhatóan bemutatja a vérnyomásmérés funkciót és az erősebb vízállóságot.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

2022.06.13
| PhoneArena
Az Apple Watch Series 7 és az SE voltak a világ legkelendőbb okosórái az első negyedévben!
Az iPhone 15 Pro Max világrekorder lehet

Az iPhone 15 Pro Max világrekorder lehet

2023.03.18
| MacRumors
Az iPhone 15 Pro Max lesz a legvékonyabb keretezésű okostelefon, megdöntve a jelenleg a Xiaomi 13 által tartott rekordot. Legalábbis ezt állítja Ice Universe, aki már korábban is pontos információkat árult el az Apple terveiről.
Gyorstöltést kap az Apple Watch és az iPhone-ok is

Gyorstöltést kap az Apple Watch és az iPhone-ok is

2023.08.08
| Apple Insider
Az Apple Watch tartozékok gyártóinak újabb, drágább gyorstöltő modulra kell váltaniuk.
Az iPhone 15 Pro ultravékony ívelt előlappal jöhet

Az iPhone 15 Pro ultravékony ívelt előlappal jöhet

2023.01.24
| MacRumors
A "ShrimpApplePro" néven ismert kiszivárogtató szerint az iPhone 15 Pro modellek vékonyabb, ívelt kerettel rendelkeznek, mint az iPhone 14 Pro modellek, ami Apple Watch-szerű megjelenést eredményezhet.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei