Limitált lesz az Apple Watch Series 7

2021.09.06| 9to5Mac

Gurman szerint az Apple Watch Series 7 az iPhone 13 család mellett mutatkozik be, de korlátozott mennyiségben lesz kapható.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Annak ellenére, hogy egyre több hír szól arról, hogy az Apple Watch Series 7 esetében a vállalat gyártási problémákkal szembesült, az Apple állítólag továbbra is azt tervezi, hogy a jövő héten bejelenti az új készülékeket az iPhone 13 termékcsalád mellett. A Bloomberg szerint az Apple Watch Series 7 az induláskor szigorúan korlátozott mennyiségben lesz elérhető.

A Power On hírlevelének legújabb kiadásában a Bloomberg munkatársa, Mark Gurman három lehetséges forgatókönyvet vázol fel: a bejelentés késik, amíg a gyártási problémák megoldódnak, a bejelentés meglesz a tervezett időben és az órák korlátozott mennyiségben kerülnek piacra, vagy a bejelentés megtörténik, ám a Series 7 nem lesz megvásárolható egy későbbi időpontig.

Limitált lesz az Apple Watch Series 7

A Watch Series 7 esetében már írtunk róla, hogy az új kijelző gyártási fejfájást okoz a gyártónak. Ha ez történik egy új termékkel, akkor általában három kimenetele lehet: a bejelentést a problémák kijavításáig elhalasztják, a terméket kis mennyiségben időben elindítják, vagy az eszközt időben bejelentik, de később értékesítik.

A legnagyobb esélyt jelenleg arra látjuk, hogy bemutatják a készülékeket, majd limitált darabszámban elérhető is lesz. Ez nem ismeretlen az Apple számára, hiszen végigzongorázta már a 2015-ös első Watch bevezetésénél is.

Az Apple Watch Series 7 várhatóan új, lapos kialakítású lesz, 41 és 45 mm-es méretben kapható, így megnő a mérete az elődökhöz képest. A Bloomberg korábban arról számolt be, hogy az Apple Watch Series 7 exkluzív óralapokkal érkezik. Idén azonban nem számítunk új érzékelőkre, az Apple ehelyett az új dizájnra és a nagyobb kijelzőkre összpontosít.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

2022.06.13
| PhoneArena
Az Apple Watch Series 7 és az SE voltak a világ legkelendőbb okosórái az első negyedévben!
Az iPhone 15 Pro Max világrekorder lehet

Az iPhone 15 Pro Max világrekorder lehet

2023.03.18
| MacRumors
Az iPhone 15 Pro Max lesz a legvékonyabb keretezésű okostelefon, megdöntve a jelenleg a Xiaomi 13 által tartott rekordot. Legalábbis ezt állítja Ice Universe, aki már korábban is pontos információkat árult el az Apple terveiről.
Gyorstöltést kap az Apple Watch és az iPhone-ok is

Gyorstöltést kap az Apple Watch és az iPhone-ok is

2023.08.08
| Apple Insider
Az Apple Watch tartozékok gyártóinak újabb, drágább gyorstöltő modulra kell váltaniuk.
Az iPhone 15 Pro ultravékony ívelt előlappal jöhet

Az iPhone 15 Pro ultravékony ívelt előlappal jöhet

2023.01.24
| MacRumors
A "ShrimpApplePro" néven ismert kiszivárogtató szerint az iPhone 15 Pro modellek vékonyabb, ívelt kerettel rendelkeznek, mint az iPhone 14 Pro modellek, ami Apple Watch-szerű megjelenést eredményezhet.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei