Újabb hibás iPhone 15 Pro-kat mutatunk

2023.09.25| Phone Arena

Egyre több Apple iPhone 15 Pro és Apple iPhone 15 Pro Max telefon kerül ki hibásan már a dobozból.

Ezen egységek néhányánál a titánium keretnek nincs színzése, és a hibás eszközökön, ahol a szín rajta van, nem egységese. Ezen hibás darabok másik problémája, hogy a kijelző helyezése nem megfelelően igazodik az eszköz széleihez.

Állítólag egy Foxconn alkalmazott említette, hogy az iPhone 15 Pro sorozat első szállítmánya problémákkal fog járni, és úgy tűnik, ez beigazolódott. Majin Bu egy második tweetet is közzétett, amelyben további hibák képeit tartalmazza. Ebben a tweetben a hírszerző írja: "Néhány iPhone 15 Pronak nincs megfelelően igazodó kijelzője, szennyeződések vannak a kamera lencséin, karcolások a képernyőn, és különböző területeken károsodás jelei mutatkoznak, jelentettek buborékokat és elszíneződött négyzeteket is. Ezeket az egységeket az USA, Kína és az EU piacokra szántak."

Újabb hibás iPhone 15 Pro-kat mutatunk

Egy másik tweet tartalmaz egy üzenetet egy prémium viszonteladótól, aki észrevette "egyenetlen hézagokat a hátlap üvegén", inogó OLED kijelzőket, telefonokat, amelyek sérülésekkel és hosszú karcolásokkal kerülnek ki a dobozból, valamint üveg alatti buborékokat, amelyek 5 cm x 4 cm méretűek. Bár a fő problémák a Pro egységeknél láthatók, néhány iPhone 15 és iPhone 15 Plus darabon is mutatkoznak hibák. A viszonteladó megjegyezte, hogy korábban soha nem látott ilyen problémákat az iPhone 14 Pro modelleknél.

Reddit-en is találhatók panaszok arról, hogy az iPhone 15 sorozatú eszközök hibásan érkeznek. Egy poszt az iPhone 15 Pro Max vásárlójától származik, és a telefon hátlapjában három repedés található, amikor kinyitotta a dobozt.

Ha egy hibás egységet kapott, amit tenni kell, az az, hogy mielőbb lépjen kapcsolatba az Apple-lel. Hogy elkerülje hibás darab fogadását, megvárhatja, amíg az Apple és a beszállítók elvégzik a szükséges javításokat a gyártósoron, bár meglepődnénk, ha ilyen nyilvános állítás valaha is kiadásra kerülne.

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei