Az új iPhone 15 sorozat világszerte a boltok polcaira került

2023.09.23| iStyle

Az Apple népszerű iPhone sorozata frissítést kapott, és az iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max készülékek szeptember 22-étől elérhetőek hazánkban az iSTYLE üzletekben.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az ikonikus iPhone széria legfrissebb tagjai, az iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max, valamint az Apple Watch Series 9 és az Apple Watch Ultra 2 már szeptember 22-én kaphatóak lesznek. Az Apple tovább folytatja az innováció útját, és az új termékeket az előző évinél kedvezőbb áron kínálja az iSTYLE hazai Apple Premium viszonteladóinak hálózatában.

Az Apple rajongók világszerte izgatottan várták az iPhone 15 bemutatását, amely tovább lendíti az okostelefonok technológiai fejlődését. Az Apple szeptember 12-én tartott "Wonderlust" elnevezésű eseményén bemutatott modellek most már Magyarországon is elérhetőek a vásárlók számára.

Az új iPhone 15 sorozat világszerte a boltok polcaira került

Az Apple prémium termékek és szolgáltatások vezető regionális viszonteladója, az iSTYLE, amelynek közép-európai vezetője, Gyarmati Csaba elmondta: "Megtiszteltetés számunkra, hogy ismét részesei lehetünk az Apple innovációs mérföldkövének, és úgy véljük, hogy a most piacra dobott készülékek ismét újradefiniálják, mit tudhat egy okostelefon napjainkban."

A népszerű iPhone sorozatba négy új telefon érkezett, továbbá két új Apple Watch is erősíti az idei felhozatalt:

  • Az új iPhone 15 és iPhone 15 Plus új dizájnnal, tartós, színezett hátlapüveggel és kontúros peremmel érkeznek. A készülék rendelkezik egy dinamikus szigettel, amely felgyorsítja az alkalmazások közötti váltást, valamint egy 48 MP-es főkamerával, 2x-es optikai zoommal és USB-C csatlakozóval.
  • Az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max titánium dizájnnal rendelkeznek, amely erős és könnyű. Új kontúrozott éleket kapott, és egy új Action gomb váltotta az oldalsó némítókapcsolót. Az új A17 Pro rendszerchip még nagyobb teljesítményt és egyedülálló mobiljáték-élményt nyújt.

Az új iPhone 15 sorozat világszerte a boltok polcaira került

  • Az új Apple Watch Series 9 erősebb hardverrel és fejlett szenzorokkal érkezik, változatlan külsővel. Az S9 SiP (rendszercsipet) 30%-kal gyorsabb grafikus teljesítményt kínál, a Neural Engine pedig kétszer gyorsabb. Az új kijelző még jobban látható a fényerőben, és a Siri is gyorsabb lett.
  • Az új Apple Watch Ultra 2 szintén az S9 rendszerchipet kapta, ami felgyorsítja a felhasználói felületet és csökkenti a töltési időket. Az Ultra az Apple eddigi legfényesebb kijelzőjével rendelkezik, és továbbra is hosszú üzemidőt biztosít.

Az iSTYLE nagy potenciált lát az új termékekben, és arra számít, hogy a készülékeket egyaránt lelkesen fogadják a hűséges Apple rajongók és új felhasználók is. Az Apple Premium Partner üzletek ideális környezetet kínálnak az új termékek megismerésére. Az ikonikus Apple Store-ok vásárlási élményét idéző boltkoncepcióval a hazai vásárlóközönség a budapesti Árkád bevásárlóközpontban található iSTYLE üzletében találkozhat, amely Magyarország első és eddigi egyetlen Apple Premium Partner üzlete.

Az iSTYLE a fenntarthatóságra is nagy hangsúlyt fektet, és az Apple víziójához csatlakozva a korábbi készülékek környezetkímélő újrafelhasználását biztosítja a trade-in és az Easy Upgrade programjaival. A vállalat személyre szabott szolgáltatásokat is kínál a hosszú távú felhasználói élmény érdekében.

Az új iPhone 15 sorozat világszerte a boltok polcaira került

Az iPhone 15 sorozat jelentős újításokat hozott, amelyek az előző modellek fejlesztéseinek eredményei. Az iPhone 15 és iPhone 15 Plus új dizájnt és kiváló teljesítményt kínálnak. Az iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max pedig erős, mégis könnyű titánium dizájnnal rendelkeznek, valamint fejlett kamerarendszerrel és a legújabb rendszerchippekkel érkeznek. Az Apple Watch Series 9 és az Apple Watch Ultra 2 pedig továbbfejlesztett hardverrel és funkciókkal szolgálnak a vásárlóknak.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokIsmered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei