Festési hibásak az iPhone 15 Pro és Pro Max-ok, de az ujjlenyomat miatt színeződnek is

2023.09.23| 9to5 Mac

Az Apple tegnap elkezdte azoknak a vásárlóknak az iPhone 15 készülékek kiszállítását, akik az elmúlt másfél hétben rendelték meg ezeket.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Azonban sokan közülük kellemetlen meglepetéssel találták szemben magukat: úgy tűnik, hogy az új iPhone-ok súlyos festési problémákkal érkeznek.

Ez a probléma elsősorban az iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max modelleket érinti. Sok felhasználó észlelte, hogy a titániumból készült készülékház élei nem a választott színre vannak lefestve. Ennél is súlyosabb, hogy a ház más részein is egyenetlen festés látható, apró árnyalatkülönbségek és foltok mutatkoznak a színekben.

Ez a hiba komolyan ronthatja a gyártó hírnevét, különösen az Apple esetében, amely magas áron értékesíti ezeket az iPhone 15 Pro modelleket, itthon például a 700 ezres modelleket is többen keresik, de kicsi a kínálat. A vállalat előre láthatta ezeket a minőségi problémákat, mivel a pletykák már hosszabb ideje keringtek róluk. Az Apple úgy döntött, hogy mégis piacra dobja a készülékeket, anélkül, hogy megoldaná ezeket a problémákat, ami az érintettek csalódását okozza.

Festési hibásak az iPhone 15 Pro és Pro Max-ok, de az ujjlenyomat miatt színeződnek is

Az Apple valószínűleg cserélni fogja a hibás példányokat, de ezek a minőségi problémák negatív benyomást hagyhatnak a vásárlóknál. Jövőre lehet, hogy kevesebb elánnal fognak újabb drága iPhone-okat vásárolni azok, akik idén csalódtak a termék minőségében.

Az Apple szerint egyébként teljesen normális, hogy ha tok nélkül fogjuk meg az új iPhone-okat, akkor változik a keret színe. Legalábbis átmenetileg. Az Apple az iPhone tisztításáról szóló támogatói cikkben egy új szakaszt tett hozzá az iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max készülékekkel kapcsolatban. A vállalat szerint azok, akik tok nélkül használják az új iPhone-okat, egy idő után színváltozást vehetnek észre. Ez azért van, mert "a bőrről származó olaj átmenetileg megváltoztathatja a külső sáv színét".

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei