Az Apple elkezdte az iPhone 15 gyártását!

2023.06.26| Phone Arena

Az iPhone 15-öt júliustól raktározzák a beszállítók, mivel az Apple magas eladásokra számít.

A kínálati oldali problémák miatt az Apple iPhone 14 Pro és az Apple iPhone 14 Pro Max modelleket nehéz volt beszerezni az ünnepi szezonban, és ennek megismétlődésének elkerülése érdekében a pletykák szerint az Apple a tavalyinál korábban kezdi meg az iPhone 15 alkatrészeinek gyártását.

Az IT Home kínai webhely információi szerint az Apple ellátási lánca megkezdte az iPhone 15 alkatrészgyártásának előkészítését. A korábbi jelentések azt jelezték, hogy a tömeggyártás június végén kezdődik, a mai jelentés pedig azt sugallja, hogy júliusra elkészül az első tétel termék.

A hír kijelenti, hogy „az Apple készletezési parancsot adott ki az iPhone 15-re”, valószínűleg annak elkerülése érdekében, hogy az iPhone 14 Pro és a Pro Maxhoz hasonlóan hosszú várakozási időt eredményezzen.

Az Apple elkezdte az iPhone 15 gyártását!

A cég állítólag nagyon optimista a soron következő telefonjaival kapcsolatban, és arra számít, hogy jobban fogynak majd, mint az iPhone 13 és az iPhone 14. A vállalat idén 89 millió darab kiszállítására számít. Ezzel szemben az iPhone 14-ből 78 millió darab kelt el a tavalyi év azonos időszakában.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Egy korábbi jelentés szerint az Apple erős keresletre számít az iPhone 15 és iPhone 15 Pro iránt. A telefonokat a Foxconn, a Pegatron és a Luxshare fogja tömegesen gyártani, a megrendelések nagy része (60 százaléka) a Foxconnhoz érkezik.

Az iPhone 15 Pro és Pro Max valószínűleg egy új, 3 nm-es lapkával fog működni, és titán kerettel is rendelkezhet. A csúcskategóriás modell nagy eséllyel periszkópos teleobjektív kamerával is rendelkezik, amely 5-6x optikai zoomot tesz lehetővé. Hogy ezek a változtatások elegendőek-e ahhoz, hogy a telefonok felülmúlják 2023 jelenlegi legjobbjait, majd kiderül.

Az iPhone 15 és 15 Plus várhatóan megkapja az iPhone 14 Pro 48 MP-es fő kameráját, dinamikus szigetét és A16 Bionic chipet, de valószínűleg marad a 60 Hz-es kijelzők mellett. A sorozat tartalmazhat egy új programozható Action gombot, valamint egy USB-C portot is. Szeptemberben kiderül.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei