Az Apple megerősítette, az iPhone 15 Pro tok nélküli tartása átmenetileg megváltoztatja a színét

2023.09.29| 9to5 Mac

Az iPhone 15 Pro-t a múlt héten jelentették be, és már világszerte több mint 40 országban kapható a boltokban.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Mivel az emberek végre kézbe vehetik az új telefonokat, az Apple frissítette a weboldalát, ahol további információkat közöl róluk. És érdekes módon a vállalat szerint az iPhone 15 Pro tok nélküli tartása befolyásolhatja az új titán keret színét, legalábbis átmenetileg.

Az Apple az iPhone tisztításáról szóló támogatói cikkben egy új szakaszt tett hozzá az iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max készülékekkel kapcsolatban. A vállalat szerint azok, akik tok nélkül használják az új iPhone-okat, egy idő után színváltozást vehetnek észre. Ez azért van, mert "a bőrödről származó olaj átmenetileg megváltoztathatja a keret színét".

Az Apple megerősítette, az iPhone 15 Pro tok nélküli tartása átmenetileg megváltoztatja a színét

Más szóval az Apple megerősíti azt, amit néhány korai véleményben láttunk: az új titánkeret ellenére az iPhone 15 Pro még mindig ujjlenyomatmágnes.

Szerencsére az Apple azt is mondja, hogy ez az állapot átmeneti. A felhasználók úgy szabadulhatnak meg az iPhone keretén lévő ujjlenyomatoktól, hogy "puha, enyhén nedves, szöszmentes ruhával" áttörlik azt. Bár arra vonatkozóan nincsenek ajánlások, hogy milyen polírozó kendőt használjunk, biztos vagyok benne, hogy az Apple szeretné, ha a saját 19 dolláros kendőjét használnánk.

“Az iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max esetében a bőrödről származó olaj átmenetileg megváltoztathatja a külső sáv színét. Ha egy puha, enyhén nedves, szöszmentes ruhával törölgeted az iPhone-t, visszaáll az eredeti megjelenés.”

Érdemes megjegyezni, hogy az iPhone 15 Pro továbbra is üvegből készült az előlapon és a hátlapon egyaránt. A rozsdamentes acélból készült oldalsó keretet azonban egy új, titánból készült keret váltotta fel, amely erősebb és könnyebb is egyben. A titán miatt a keret most már csiszolt hatást kelt, ahelyett, hogy fényes lenne.

Ettől eltekintve az iPhone 15 Pro tisztítására vonatkozó ajánlások ugyanazok, mint a többi iPhone esetében. Az Apple azt javasolja, hogy a felhasználók húzzák ki az összes kábelt a készülék tisztítása előtt, és kerüljék a tisztítószerek használatát is. A sűrített levegőt szintén nem ajánlja a vállalat.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei