Az Apple megerősítette, az iPhone 15 Pro tok nélküli tartása átmenetileg megváltoztatja a színét

2023.09.29| 9to5 Mac

Az iPhone 15 Pro-t a múlt héten jelentették be, és már világszerte több mint 40 országban kapható a boltokban.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Mivel az emberek végre kézbe vehetik az új telefonokat, az Apple frissítette a weboldalát, ahol további információkat közöl róluk. És érdekes módon a vállalat szerint az iPhone 15 Pro tok nélküli tartása befolyásolhatja az új titán keret színét, legalábbis átmenetileg.

Az Apple az iPhone tisztításáról szóló támogatói cikkben egy új szakaszt tett hozzá az iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max készülékekkel kapcsolatban. A vállalat szerint azok, akik tok nélkül használják az új iPhone-okat, egy idő után színváltozást vehetnek észre. Ez azért van, mert "a bőrödről származó olaj átmenetileg megváltoztathatja a keret színét".

Az Apple megerősítette, az iPhone 15 Pro tok nélküli tartása átmenetileg megváltoztatja a színét

Más szóval az Apple megerősíti azt, amit néhány korai véleményben láttunk: az új titánkeret ellenére az iPhone 15 Pro még mindig ujjlenyomatmágnes.

Szerencsére az Apple azt is mondja, hogy ez az állapot átmeneti. A felhasználók úgy szabadulhatnak meg az iPhone keretén lévő ujjlenyomatoktól, hogy "puha, enyhén nedves, szöszmentes ruhával" áttörlik azt. Bár arra vonatkozóan nincsenek ajánlások, hogy milyen polírozó kendőt használjunk, biztos vagyok benne, hogy az Apple szeretné, ha a saját 19 dolláros kendőjét használnánk.

“Az iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max esetében a bőrödről származó olaj átmenetileg megváltoztathatja a külső sáv színét. Ha egy puha, enyhén nedves, szöszmentes ruhával törölgeted az iPhone-t, visszaáll az eredeti megjelenés.”

Érdemes megjegyezni, hogy az iPhone 15 Pro továbbra is üvegből készült az előlapon és a hátlapon egyaránt. A rozsdamentes acélból készült oldalsó keretet azonban egy új, titánból készült keret váltotta fel, amely erősebb és könnyebb is egyben. A titán miatt a keret most már csiszolt hatást kelt, ahelyett, hogy fényes lenne.

Ettől eltekintve az iPhone 15 Pro tisztítására vonatkozó ajánlások ugyanazok, mint a többi iPhone esetében. Az Apple azt javasolja, hogy a felhasználók húzzák ki az összes kábelt a készülék tisztítása előtt, és kerüljék a tisztítószerek használatát is. A sűrített levegőt szintén nem ajánlja a vállalat.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei