Március 4-én érkezik a felsőkategóriás Realme GT 5G

2021.02.19| 91 Mobiles
Címkék:

Realme GT 5G


A Realme GT 5G, vagyis a Realme Race globális piacra dobása március 4-re várható. Extra a Snapdragon 888 chipset jelenléte.

A Realme GT 5G globális bevezetési dátumát hivatalosan is leleplezte a Realme. Az ügyvezető meghívót tett közzé és bejelentette, hogy a Realme GT 5G március 4-én debütál Kínában, egyben a globális bemutató időpontja is ugyanaz.

Március 4-én érkezik a felsőkategóriás Realme GT 5G

A hamarosan megjelenő zászlóshajó okostelefon az új GT sorozat része, belső kódneve Race. A Realme GT 5G specifikációi tartalmazzák a zászlóshajó Qualcomm Snapdragon 888 lapkakészletet, erősítette meg a cég. A modell tudáslistájába közé tartozik egyebek mellett az AMOLED kijelző, a 125W-os gyorstöltés támogatása és a 64 megapixeles elsődleges kamera.

Március 4-én érkezik a felsőkategóriás Realme GT 5G

Így néz ki a Realme GT 5G élőben, köszönhetően a TENAA-nak. A telefon GT ihlette megjelenést kap, a hátlapi téglalap alakú kamera modul három érzékelőt rejt, ahol a fő szenzor 64 megapixel felbontást kap. A megjelenítőben egy lyukban rejtőzik a szelfi kamera, a hírek szerint pedig 5000 mAh-s akkumulátort várhatunk.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei