130 ezer forintos áron érkezik a Realme GT Magyarországra

2021.06.16| GSM Arena

A Snapdragon 888-as processzorral ellátott Realme GT 5G 3,5 hónappal a kínai piacra dobás után megkezdi útját a nemzetközi vizekre.

Tegnap a Realme GT telefont két memóriakombinációval és szuper agresszív árképzéssel mutatták be a világ közönségének 369 eurós árral indítva.

A ‘leghűvösebb 888’ megalkotása érdekében a realme GT új generációs hűtőrendszert vet be, ami alapvető szerepet tölt be a készülék maximális teljesítményének hosszútávú fenntartásában azáltal, hogy a hőelvezetés optimalizálására rozsdamentes acél szerkezetet alkalmaz. A tesztelés során kiderült, hogy az új megoldás a processzor hőmérsékletét akár 15°C-kal is képes csökkenteni.

130 ezer forintos áron érkezik a Realme GT Magyarországra

A realme GT a 186 grammos tömeg és ultravékony készüléktest ellenére 4500 mAh-s akkumulátort kapott 65 wattos SuperDart vezetékes gyorstöltéssel, amivel egy teljes feltöltés mindössze 35 percet vesz igénybe.

A realme GT egyes piacokon már elérhető, ideértve Lengyelországot, Spanyolországot, Oroszországot és Thaiföldet. Az új realme GT 12 GB rendszermemóriával és 256 GB belső tárhellyel, a realme hivatalos online webshopjában, illetve a hivatalos viszonteladóknál 599 euróért három színben választható: Száguldó ezüst, Száguldó kék és Verseny sárga.

130 ezer forintos áron érkezik a Realme GT Magyarországra

A realme GT 8/128 GB kombinációban mindössze 369 eurós induló áron, early bird kerül értékesítésre, kizárólag az AliExpressen, itthonról rendelve átszámítva él a 130 ezer forintos ár - persze a rendelésnél érdemes lesz figyelembe venni, hogy honnan küldik, csak EU-ból érkező termék esetén nem kell áfát és vámot fizetni rá. A 12/256 GB-os verzió early-bird kedvezménnyel 499 euróért, tehát mintegy 175 ezer forintért vásárolható meg az Amazon Prime Day keretén belül, június 21-én és 22-én.

Az akciók után a Realme GT árai 449 és 599 euró lesznek, Európában elérhető lesz az összes nagykereskedőnél, a hazai árról később kapunk pontos információt. Jó tudni, hogy a Realme GT még teljes áron is messze a legolcsóbb Snapdragon 888 telefonok közé tartozik.

A Realme Európába is elhozta a Watch 2 és a Watch 2 Pro okosórákat. Áraik 55 illetve 75 euró lesznek, és mától, június 16-tól kaphatók az Amazonon.

130 ezer forintos áron érkezik a Realme GT Magyarországra

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei