Sokkolóan jó áron jön a Realme GT

2021.06.03| GSM Arena
Címkék:

Realme GT


Néhány nappal ezelőtt derült ki, hogy a Realme GT Európába tart, ma a vállalat megerősítette ezeket az információkat.

A hírről az XDA Developers számolt be, ám azt nem tudni, hogy mikor érkezik a telefon az öreg kontinensre. A Realme június 3-án "Making 5G global" online eseményt tart, remélhetőleg itt kapjuk meg a GT európai bevezetési részleteit.

Időközben kiszivárogtak az alábbi képek, amelyek a GT európai változatát mutatják. A képeken kívül egy tipster megosztotta a szerinte várható, megdöbbentően jó európai árakat. A Realme GT ára körülbelül 400 euró lesz, 8 GB RAM-mal és 128 GB-os tárhellyel, és körülbelül 450 euró lesz 12 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel. Ezek csak körülbelüli, saccolt árak.

Sokkolóan jó áron jön a Realme GT

Ha ez igaz, a Realme GT az egyik legérdekesebb „flagship killer” modell lesz, amelyet 2021-ben dobnak piacra és amely versenyben áll a Poco F3 típusaival, miközben jobb teljesítményt kínál az újabb chipset miatt.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Sokkolóan jó áron jön a Realme GT

Mindazonáltal a szóban forgó tipster időközben törölte a GT-ről szóló tweetjeit, és nem tudjuk, ez pontosan mit jelent, esetleg túl pontosak voltak, vagy a Realme-től arra kérték, hogy törölje. Valószínűleg várnunk kell a hivatalos bejelentésig, hogy ez kiderüljön.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen alkalmazást használ leggyakrabban üzenetküldésre?


sima SMS
Instagram
Messenger
Signal
Viber
Whatsapp
Egyiket sem
Mást használokKorábbi szavazások eredményei