iOS 17.2 béta: jön az alapértelmezett értesítési hang és a haptic feedback változása

2023.11.29| 9to5 Mac
Címkék:

iOS 17.2

,

béta


Az iOS 17.2 negyedik béta verziója, amelyet az Apple tegnap adott ki, egy nagyon vágyott funkcióval egészül ki, az alapértelmezett értesítési riasztás módosításának lehetőségével.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Az Apple múlt hónap óta teszteli az iOS 17.2 bétaverzióját. Az új Journal alkalmazáson kívül ez a verzió néhány további új funkciót is tartalmaz az iPhone és iPad felhasználók számára. Az iOS 17.2 béta 4 verziójával, amelyet ma adtak ki a fejlesztők számára, az Apple végre lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy módosítsák az alapértelmezett értesítési hangot. Ezzel egy időben a cég eltávolította az Apple Music-ból a megosztott lejátszási listák funkciót.

Az iOS 17 több új csengőhangot és hangjelzést vezetett be. Ezzel a változtatással az iOS alapértelmezett értesítési hangja is megváltozott, és a klasszikus „Tri-tone”-t a „Rebound” váltotta fel. Az új hangzás azonban sokkal halkabb, és nem mindenkinek tetszett a változás.

iOS 17.2 béta: jön az alapértelmezett értesítési hang és a haptic feedback változása

Az iOS 17.2 legújabb bétaverziójával az Apple hozzáadta azt a lehetőséget, hogy a felhasználók tetszőlegesre módosítsák az alapértelmezett értesítési hangot. Ez az első alkalom, hogy az iOS lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy módosítsák a legtöbb alkalmazás által használt értesítési hangot. Az új „Alapértelmezett riasztások” lehetőség a Beállítások alkalmazás Hangok és tapintások menüjében jelenik meg.

A felhasználók választhatnak az új és a klasszikus hangzások között, beleértve a „Tri-tone” hangzást is. Lehetőség van Tone Store hang beállítására is az értesítésekhez.

Ahogy korábban említettük, az iOS 17.2 lehetővé teszi az Apple Music felhasználók számára, hogy együttműködési lejátszási listákat hozzanak létre. Ily módon az előfizetők lejátszási listákat hozhatnak létre, és mások is módosíthatják a lejátszási listát dalok hozzáadásával, eltávolításával és átrendezésével. Úgy tűnik azonban, hogy ez a funkció eltűnt az iOS 17.2 negyedik bétaverziójából.

Amint azt Aaron Zollo megjegyezte, az iOS 17.2 béta 4 telepítése után ez a lehetőség már nem jelenik meg az Apple Music lejátszási lista beállításaiban. Egyelőre nem világos, hogy az Apple ideiglenesen eltávolította-e ezt a funkciót, vagy úgy döntött, hogy visszahelyezi az iOS 17 másik verziójába. Ez is lehet egy hiba, amely az iOS 17.2 béta 4-et érinti.

Az iOS 17.2 módosításokat tartalmaz a Tapback reakciókban, és új widgeteket tartalmaz az Óra és Időjárás alkalmazásokhoz. A frissítés lehetővé teszi a térbeli videók rögzítését az Apple Vision Pro számára az iPhone 15 Pro használatával.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei