Érkezik a One UI 4.0 a Galaxy S21-ekre

2021.09.02| SamMobile

A Samsung megerősítette, hogy a One UI 4.0 béta érkezik a Galaxy S21-ekre Németországban.

A gyártó már korábban megerősítette, hogy a One UI 4.0 bétaprogram elérhető az Egyesült Államokban és Dél-Koreában. A vállalat nem hozta nyilvánosságra azoknak a piacoknak a teljes listáját, amelyek jogosultak lehetnek a bétaprogramra, de most hozzáadott egy másik országot - Németországot - a listához.

A Samsung közösségi fórumain keresztül megerősítette, hogy az Android 12 alapú One UI 4.0 béta frissítés „hamarosan” elérhető lesz Németországban. Ebből hiányoznak a pontos elérhetőségi adatok, de a dél-koreai információk alapján a program szeptemberben indulhat. Legalábbis ekkor kell megjelennie a Samsung hazájában, de fennáll annak a lehetősége, hogy Németország - és más piacok is - a hónap vége előtt követi a példát.

Érkezik a One UI 4.0 a Galaxy S21-ekre

A Samsung korábbi bétaprogramjaiból ítélve a One UI 4.0 tesztelését lehetővé teszi még Kínában, Indiában, Lengyelországban és az Egyesült Királyságban is.

A One UI 4.0 béta a Galaxy S21 sorozatban debütál

Senkit sem lep meg, hogy a One UI 4.0 bétaprogram először a Galaxy S21 zászlóshajók triójánál lesz elérhető, bár gyanítjuk, hogy más eszközök - például a Galaxy Note 20 széria - még idén csatlakozhatnak a bétaprogramhoz.

A One UI 4.0 egy frissített felhasználói felületet mutat be, amelyet az Android 12 Material You ihletett. A firmware továbbfejlesztett animációkkal és természetesen több biztonsági és adatvédelmi funkcióval is érkezik.

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei