iPhone 3.9 colos kijelzővel

2012.05.23| 9to5 Mac

A friss pletykák szerint a cupertinoi mobilgyártó újfent különcködik és eddig még máshol nem látott specifikációval dobhatja piacra a következő iPhone mobilt.

A friss pletykák szerint a cupertinoi mobilgyártó újfent különcködik és eddig még máshol nem látott specifikációval dobhatja piacra a következő iPhone mobilt. Jelenleg két modell áll tesztelés alatt, ezek N41AP és N42AP néven futnak. Mindkét telefonról azt állítják, hogy 3.95 col képátlóval, valamint 640×1136 képpont felbontással és 330ppi pixelsűrűséggel rendelkeznek. A 3.95 col képátló estében 4.93 mm szélességet és 8.76 mm magasságot vehetünk alapnak, így feltehetően nem lesz hosszabb a telefon mint a most futó változatok. Ha a fentiek igaznak bizonyulnak, úgy egyértelmű, hogy az új iPhone már 16:9 képaránnyal kerül piacra a jelenlegi 3:2 helyett, valamint egyértelműen nagyobb módosítások várhatók az iOS 6 tekintetében, hiszen a nagyobb méret és felbontás miatt a képernyőn megjelenő grafikai információkat, tartalmakat optimalizálni kell.

Az iOS 6 tesztelése is folyamatban van a telefonok mellett, így például a főképernyő tálca - dock - felett az eddigi négy helyett már öt sorban lesznek elhelyezhetők az ikonok gyárilag. A még idén bemutatásra kerülő iPhone 5 pletykához tartozik továbbá a kisebb méretű előlapi gomb, valamint a szintén csökkentett méretű töltőcsatlakozó is.

iPhone 3.9 colos kijelzővelBöngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei