Drágább lesz idén az iPhone 15 Pro és a 15 Pro Max

2023.03.16| Android Authority

Jeff Pu technológiai elemző azt jósolja, hogy az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max drágább lesz, mint tavaly volt.

Az iPhone 14 szériához hasonlóan várhatóan az Apple valamikor idén szeptemberben dobja piacra az iPhone 15 termékcsaládot. Bár nyilvánvalóan lesz néhány kulcsfontosságú különbség a specifikációkban a jelenlegi és a következő generáció között, lehet, hogy egy másik fontos változást is láthatunk majd - az árat.

A MacRumors szerint a hongkongi székhelyű Haitong International Securities befektetési cég tech-elemzője, Jeff Pu azt állítja, hogy az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max ára emelkedni fog. Ha ez igaz, akkor a hat évvel ezelőtt megjelent iPhone X óta ez lenne az első alkalom, hogy az Egyesült Államokban emelik egy iPhone árát.

Úgy tűnik, hogy a Pu több pletykált hardverfrissítés miatt jósolta meg az áremelést. Ezek a frissítések közé tartozhat egy új periszkópos kamera, a RAM bővítése és extra Taptic Engines a telefon új solid state kialakításához.

Drágább lesz idén az iPhone 15 Pro és a 15 Pro Max

Bár 2017 óta ez lenne az első alkalom, hogy az Apple megemelte az iPhone árát az Egyesült Államokban, más területeken ez nem lesz újdonság. Az Egyesült Államokon kívül néhány országban többször is volt már árnövekedés, például az iPhone 13-ról az iPhone 14-re való átálláskor. Az USA azonban szerencsés volt, és megúszta az áremelést.

Nem tudni, hogy ez az emelés érinti-e az iPhone 15-öt vagy az iPhone 15 Plus-t. Azonban a Pu előrejelzését alapul vevő információk alapján ez valószínűtlennek tűnik, mivel ezek a modellek nem kapnak ugyanolyan hardverfrissítést.

Mit jelent ez az Android-tulajdonosok számára? Ha az Apple elég magabiztos ahhoz, hogy megemelje a prémium iPhone-ok árát, lehetséges, hogy az OEM-ek, például a Samsung vagy a OnePlus is követhetik a példáját. Azt tudjuk, hogy a Samsung az Egyesült Államokon kívül megemelte a Galaxy S23 sorozat árát. Ha ez a hír végül igaznak bizonyul, akkor most már nagyobb lehet a valószínűsége annak, hogy a Samsung úgy dönt, hogy az államokban megemeli a Galaxy S24 árát.

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei