Az LG megszünteti a hátlapi gombokat?

2016.01.20| Phone Arena

Nagy meglepetés érheti a rajongókat, ugyanis a kisebbik dél-koreai gyártó lehet, hogy úgy dönt, a harmadik széria óta kedvelt és egyre inkább más gyártók által is használt hasonló megoldást, úgymint a hátlapi gombokat a múlt részévé teszi.

Az LG február 21-én tartja Barcelonában az MWC 2016 kiállításon a hivatalos sajtótájékoztatót, ahol többek között az idei év nagyágyúja, az LG G5 is bemutatkozik. Eddig rendereket láthattunk róla, most pedig új körvonalakat, méghozzá minden irányból. Így kiderült, hogy a készülék nemcsak 149.4×73.9×8.2 mm méretû lesz – így tehát picit magasabb, ám keskenyebb – de hajlított hátlapot, oldalsó hangerõszabályzó gombokat és kifejezetten vékony élt kap. A hátlapon megmarad a bekapcsoló-gomb, feltehetõen azért, mert abba integrálja a cég az ujjlenyomat-olvasót.

Az LG megszünteti a hátlapi gombokat?

A kamerához lézeres autofókusz és LED vaku jár, a megjelenítõ pedig 5.5 colon QHD felbontást biztosíthat, ráadásul edge-to-edge, keretmentes kijelzõként. Az Android 6.0 Marshmallow rendszer gyorsaságáról a Snapdragon 820 gondoskodik, méghozzá 3 gigabájt RAM mellett. A tudáslistát C típusú USB, cserélhetõ akkumulátor jelenti még, valamint fontos lehet sokak számára, hogy a hivatalos bejelentés után nem sokkal már megvásárolható is lesz az LG G5!A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei