LG G5: fotók és ma bejelentés!

2016.02.21| Phone Arena

A kisebbik dél-koreai gyártó is ma jelenti be az LG G5 okostelefont a Mobile World Congress világkiállításon Barcelonában.

Azt már tudni lehet, hogy fém burkolatot kap – a G széria történetében először – a csúcsmodell, az @evleaksnek köszönhetően pedig friss képeket is láthatunk róla, órákkal a bejelentés előtt. Egyértelműen oldalra került a hangerőgomb, pedig a hátlapi megoldás évek óta az LG védjegye volt, a felhasználók imádták azt a fajta ergonomikus elrendezést. Felbukkan egy méretes dudor a hátlapon, amely a kamerát és a hozzá tartozó LED vakut és lézeres autofókuszt rejti, ez alá kerül a kerek ujjlenyomat-olvasó. Olvasóink jól tudják már, hogy az LG G5-be is kerül Always On funkció, 5.6 colos kijelző, Snapdragon 820 processzor, Band & Olufsen audiorendszer, 4 gigabájt RAM, C típusú USB port.

LG G5: fotók és ma bejelentés!

Ezek mellett tegnap óta az LG hivatalosan is fogadja az LG G5-re az előrendeléseket és érdeklődéseket az Egyesült Államokban.

LG G5: fotók és ma bejelentés!

LG G5: fotók és ma bejelentés!Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei