Mégis fém háza van az LG G5-nek!

2016.04.05| Phone Arena

Még a múlt héten bukkant fel egy videó, ahol stressz tesztnek vetették alá az LG G5-öt, így derült ki, hogy valójában fém a burkolat.

Egészen pontosan JerryRigEverything YouTube csatornáján látható a videó, ahol egy késsel karcolja meg a csúcsmobil hátlapját, így egy vastagabb réteg után elõtûnik az alumínium burkolat. A Phone Arena megkereste ez ügyben az LG-t, gyorsan érkezett a hivatalos válasz, mely szerint amit látunk és kézbe fogunk, az egy mûanyag réteg valójában. Azonban a primer réteg nagyon jól tapad az alumíniumra, amelyet az LG G5 készülékházának választottak. Az LM201b alumínium ötvözet jelenleg szabadalmaztatás alatt van és a korai Institute of Industrial Technology fejlesztette ki, eddig autók és repülõgépek esetében használták.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Az LM201b más mint amit egyéb okostelefonok esetében láthattunk már, ez ugyanis úgynevezett öntött unibody burkolatot tesz lehetõvé, ez nagyon erõs, ám továbbra is rendkívül könnyû. Az LG fejlesztõi továbbá sikeresen megoldották az antennákhoz szükséges sávok integrálását zökkenõmentesen, így nincs szükség plusz mûanyag betétre, ahogy például az iPhone-ok vagy a Galaxy S7 termékcsalád esetében észrevehetõ. A „beépített” antenna csíkokat is az LM201b primer anyag borítja. A folyamatot microdizingnak nevezik. Az LG tehát egy teljesen új megoldással készített valóban fém készüléket. De hogy miért „titkolták” eddig, azt nem tudni.A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei