Két kijelzővel jön az LG G5?

2016.01.05| GSM Arena

A két kamera mellett úgy tűnik, két kijelzőt is kaphat a kisebbik dél-koreai gyártó új csúcsmobilja, a hónapokon belül debütáló LG G5.

Ezúttal is @evleaks adott friss hírt az érkező újdonságról és ez alapján úgy tűnik, az LG valami nagyon komollyal készül a 2016-os évre! Év végén láthattunk az LG V10 okostelefont, amely hivatalosan itthon nem kapható (nem hivatalosan persze igen), egyik különlegessége – a világon elsőként ebben debütáló ESS Sabre 32bit DAC, és professzionális Sabre AMP-on kívül – a másodlagos előlapi kijelző. Feltehetően az LG G5 is pont ugyanilyen, de legalábbis nagyon hasonló megoldást kap. A másodlagos kijelzőhöz külön driver és háttérvilágítás tartozik, a legfontosabb információk elérhetők róla és mindig aktív.

Mindenesetre akár lesz plusz egy kijelző az LG G5-ben, akár nem, az elég valószínűnek látszik, hogy a burkolat teljesen fémből készül, a fő megjelenítő 5.3 col képátlójú lesz, felbontása QHD. Az Android rendszer alatt a Snapdragon 820 processzor, 3 gigabájt RAM és 32 gigabájt tárhely dolgozik majd.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei