Megjelent! Samsung Galaxy S7 edge

2016.02.22| Phone Arena

A nagyobbik dél-koreai gyártó tegnap este hét után lerántotta a leplet az elképesztõen sokat pletykált és unalomig ismételt Samsung Galaxy s7 és Galaxy S7 edge modellekrõl a Mobile World Congressen!

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Samsung Galaxy S7 edge számos újdonsággal érkezett, egyben sokkal jobb és hatékonyabb mint elõdje. Gyakorlatilag minden pletykált részlet igaznak bizonyult. Megjelenés tekintetében sok újdonságot nem hozott, szinte egy az egyben az elõd Samsung Galaxy S6-ra hajaz, apróbb módosításokkal. Így finomabban ívelt a kijelzõ a széleknél és kényelmesebb kézben tartani mint az elõdöt. A Galaxy S7 érdekessége a teljes körû IP68 védelem, így tehát víz- és porálló! A védelmet nem kívülrõl, hanem belülrõl oldották meg. Ehhez tartozik a beépített, vezeték nélküli töltési támogatás.

A Samsung Galaxy S7 edge nem nagyobb mint 5.5 colos kijelzõt kapott QHD felbontással, mindezt AMOLED alapokon. Az Android 6.0 Marshmallow rendszer alatt a Qualcomm Snapdragon 820 processzor dolgozik négy gigabájt RAM mellett. A hátlapi kamera 12 megapixeles, ám számos extrát rejt. A tárhely szerencsére újra bõvíthetõ egy hibrid SIM kártya tálcával, akár 200 gigabájtos kártyát is fogad a Galaxy S7 edge. A modell egyik legnagyobb dobása talán a méretes, 3600 mAh-s akkumulátor. Ami a fizikai méreteket illeti, 150.9×72.6×7.7mm várható, mindez 157 grammot nyom csak a mérlegen. A Galaxy S7 Edge Snapdragon 820 processzort kap, ez harminc százalékkal jobb hatékonyságban és hatvan százalékkal erõsebb grafikus megjelenítés tekintetében mint az elõd modellekben.

A hátlapi kamera 12 megapixel felbontású, Dual Pixel autofókusz megoldással, optikai képstabilizátorral, f/1.7 lencsével – jelenleg a legjobb a piacon –, valamint hihetetlenül részletes képekkel, hiszen a nagyobb pixelek jobb minõségû képeket jelentenek, fõként gyengébb fényviszonyoknál, mivel az elõdhöz képest kilencvenöt (!) százalékkal több fény tud beengedni. Egyszerûen úgy tûnik, ez lesz az idei év legjobb kamerája. A Galaxy S7 edge elõlapi kamerája öt megapixeles, nagy meglepetésre szintén f/1.7 rekesszel ellátott. Így tehát az elõd 16 megapixel felbontásáról való csökkentés valójában jobb képeket biztosít majd.

Hasznos újítás a továbbfejlesztett Edge kijelzõ, amely több funkciót tud ellátni, szélesebb lett, minden szempontból okosabb lett. A Samsung másik újítása az LG G5-nél már látott Always-on kijelzõ. Ez a funkció lehetõvé teszi, hogy érintés nélkül láthassuk az idõt, a naptár értesítéseit vagy az egyéb értesítéseket. És mivel a Samsung Galaxy S7 edge AMOLED kijelzõvel rendelkezik, mindössze néhány pixel el tudja látni ezt a feladatot anélkül, hogy érdemben fogyasztana bármit is az akkumulátorból. Plusz a funkció automatikusan kikapcsol táskában vagy zsebben.

A Samsung Galaxy S7 Edge elõrendelhetõ lesz holnaptól, a hivatalos megjelenés ideje március 11. Aki február 23. és március 18. között elõrendeli a készüléket, automatikusan egy száz dollár értékû Samsung Gear VR-t kap ajándékba, valamint egy hozzá tartozó, hat játékból álló csomagot ötven dollár értékben.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Samsung Galaxy S9+ teszt: a két kamera menő

Samsung Galaxy S9+ teszt: a két kamera menő

2018.04.20
| Telefonguru
Már majdnem tökéletes lett a Samsung Galaxy S széria legújabb tagja. Majdnem.
Oreo érkezett a Galaxy S7 edge-re is!

Oreo érkezett a Galaxy S7 edge-re is!

2018.02.09
| GSM Arena
Minden valószínűség szerint valami hiba folytán ugyan, de hivatalos frissítésként kapta meg egy Galaxy S7 edge az új rendszert.
Miért is olyan jó a Samsung Galaxy S7 kamerája?

Miért is olyan jó a Samsung Galaxy S7 kamerája?

2016.02.22
| GSM Arena
A tegnap este debütált Samsung Galaxy S7 és Galaxy S7 edge szinte teljesen azonos, alig néhány apró különbség fedezhető fel, a kamera pedig az egyik legfontosabb újítás.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei