Videó: ilyen az LG G5 menüje

2016.03.29| GSM Arena

A kisebbik dél-koreai gyártó hivatalos videón mutatja be az Android 6.0 Marshmallow rendszerre írt LG UX 5.0 kezelőfelületet.

Az LG UX 5.0-ba integrálták az LG Friends Manager alkalmazást, amely segítségével a G5 bemutatóján látható plusz kiegészítőket lehet személyre szabni. Az LG Friends Manager más és más kijelzőt mutat a különböző LG Friends tartozékok esetében. Így például a 360 CAM esetében előnézeti képeket kapunk az elérhető fotó módokhoz. Az új kezelőfelület támogatja az LG G5 továbbfejlesztett kamerájának új funkcióit, így a csippentéses nagyítást, az Auto Shot-ot, a gesture alapú fotókészítést és a Multi View lehetőséget, ez utóbbi segítségével egyszerre látható a telefon elő- és hátlapi kamerájával látott kép, valamint az LG 360 CAM képe is.

Videó: ilyen az LG G5 menüje

Az LG UX 5.0 továbbá elérhetővé teszi a cég által New Home-nak nevezett funkciót, amely nem más mint a főképernyő és az alkalmazás lista kombinációja. Egyszerűen minden felhasználó kiválaszthatja, hogy továbbra is ragaszkodik a hagyományos menühöz vagy azt választja, hogy minden a főképernyőkről érhető el. Természetesen nem maradt ki az új kezelőfelületből a LG Health frissítése, az Always-on Display támogatás, a Smart Doctor, a világóra, a fájlmenedzser, a Quick Help, az LG Backup és a Diverse Security Method támogatása az ujjlenyomat-felismeréséhez. Jó tudni, hogy az új UX nemcsak az LG G5 privilégiuma lesz, hanem minden utána érkező LG mobil is megkapja. Az egyelőre nem tisztázott, hogy csak az új modellek esetében lesz elérhető vagy minden, Marshmallow-ra frissíthető LG telefon automatikusan megkapja-e.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Videó: ilyen az LG G5 menüje

Videó: ilyen az LG G5 menüjeA cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei