Megerősítve: február 21-én jön az LG G5!

2016.02.04| Phone Arena

A kisebbik dél-koreai gyártó hivatalosan is megerősítette a Facebookon, hogy az MWC 2016 rendezvényen február 21-én mutatja be idei csúcsmobilját.

Ha eddig bárki kételkedett volna abban, hogy mikor érkezik az újdonság, az alábbi meghívóról leolvashatja. A gyártó évek óta az MWC-n mutatja be az adott évi csúcsmobilt. Az LG eddig javarészt a prémium szintet csak megpróbálta ütni a G szériával, idén viszont mindent beleadtak. Több, különböző forrásból származó információ is arról szól, hogy az LG G5 valóban elsőosztályú, prémium kategóriás termék lesz, ezzel együtt nyilvánvalóan jogos ellenfele lehet a Samsung Galaxy S7-nek, amely egyébként ugyanezen a napon debütál.

Megerősítve: február 21-én jön az LG G5!

A várakozások szerint az LG G5 finoman ívelt, teljesen fém burkolattal érkezik – a cégtől elsőként –, kijelzője 5.5 vagy 5.6 col képátlóval, QHD felbontással felvértezett, a prémium érzést a minimális keret biztosítja. Az Android rendszert a Qualcomm Snapdragon 820 gyorsítja 3 vagy 4 gigabájt RAM-mal, valamint megtalálhatók lesznek olyan funkciók mint az ujjlenyomat-olvasó, a hátlapi kettős kamera vagy az újfent oldalra helyezett hangerőgombok.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei