LG G5: kétlencsés kamera, második kijelző és fotók!

2016.02.16| GSM Arena

Az LG G5 két különlegessége – többek között – a kétlencsés kamera rendszer és a másodlagos kijelző, amely szintén az előlapon található majd.

A hírek Evan Blasstól származnak, aki állítja, látta a végleges LG G5-öt. A két lencse és a várhatóan két, külön szenzor arra szolgálhat, hogy a felhasználók az elkészült képek fókuszát utólagosan bármikor módosíthassák. Szintén segíthet a két lencse a képről eltávolítani egy nem szükséges tárgyat vagy éppen effektezni is hatékony lehet. Persze az sincs kizárva, hogy két különböző gyújtótávolságot kap a két kamera, így zoom-szerű funkcióval látja el az LG G5-öt.

LG G5: kétlencsés kamera, második kijelző és fotók!

Az említett másodlagos kijelző nagyjából ugyanaz lehet mint az LG V10-ben megismert, ez egy vékony, 160×1040 pixel felbontású megjelenítő az előlapi kijelző felett, amely bizonyos mértékben személyre szabható információkat és értesítéseket képes megjeleníteni anélkül, hogy a nagyfogyasztású kijelzőt életre keltené. Az LG G5 várhatóan meglepően jól szerelhető lesz, mivel az alsó részen kivarázsolhatók az olyan fontos hardverek mint például az akkumulátor. Azt biztosra vehetjük, hogy a műanyag burkolat a múlté, fém házat kapnak a felhasználók végre, az Android 6.0 Marshmallow rendszer alatt pedig a Qualcomm Snapdragon 820 chipsete dolgozik majd. Az LG G5 február 21-én debütál a Mobile World Congressen.

Update: az alábbi képeken állítólag az LG G5 látható!

LG G5: kétlencsés kamera, második kijelző és fotók!

LG G5: kétlencsés kamera, második kijelző és fotók!Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen alkalmazást használ leggyakrabban üzenetküldésre?


sima SMS
Instagram
Messenger
Signal
Viber
Whatsapp
Egyiket sem
Mást használokKorábbi szavazások eredményei