Üzleti laptop ennyiért?

2023.06.07| (x)

Partnerünktől most akciósan beszerezhető az üzleti felhasználásra szánt Lenovo ThinkBook 16+ laptop.

A Lenovo üzleti laptopja, a ThinkBook 16+ vékony és könnyű, Cangyan szürke színben érhető el. A készülék 1.8 kg-t nyom a mérlegen és mindössze 16.5 mm vastag. Ezekből kiindulva egyszerű cipelni, hogy bárhol munkába állhasson a gép, amely támogatja a 180 fokos teljes kinyitást is. 

Az új 12 generációs Core szabványos processzor, integrált a legújabb generációs Ruiju Xe maggal rendelkezik, emellett adott az AMD R5-6600H grafikus kártya, támogatja a ray tracing technológiát.

A kijelző 16 hüvelykes FHD felbontású képernyő, 2,5K IPS LED háttérvilágítással, könnyen használható akár grafikai munkára, videószerkesztésre és más nagy terhelésű munkára, valamint a videó, hang és szórakoztató élménye is kiemelkedő.

Az új generációs LPDDR5 nagysebességű memória és a 6400MZ nagysebességű memória alapkonfiguráció növelheti a boot, a szoftverindítás és az adatok olvasási/írási sebességét. 

A kettős M.2 2280-as merevlemezfoglalatok támogatják a PCIe Gen4*-ot, gyors olvasási sebességet biztosítanak, és megkönnyítik a további tárhely jövőbeli bővítését. A fém ház rejti a 16 GB memóriát, az 512 GB SSD-t.

A DDR4 3200 MHz-es frekvenciájú memóriával összehasonlítva a legújabb LPDDR5 4800 MHz frekvenciájú memória sebessége 50%-kal növelhető, az energiafogyasztás pedig 20%-kal csökkenthető. A kettős merevlemezbit kényelmes a bővítéshez. Adott a 62Whr nagy kapacitású akkumulátor hosszú üzemidővel, gyorsabb válaszidővel és könnyebb többfeladatú működéssel.

A könnyű és vékony testbe egy új generációs ITS 5.0 hőelvezető rendszer van beépítve, amely kettős ventilátoros kialakítással felszerelt, hogy biztosítsa a gyors hőleadást és stabil munkakörnyezetet biztosítson.

A dobozban a laptop mellett adaptív töltőegység és EU adapter is megtalálható. A Cafago megjegyzi, hogy a legjobb felhasználói élmény érdekében érdemes a laptopot az első indításkor Windows 11-re frissíteni. Ez nagyjából 30 percet vesz igénybe. 

A Cafago oldalán a Lenovo ThinkBook 16+ laptop most a FURCSK kuponkóddal csak 849 euróba kerül EU raktárból ingyen szállítással, valamint ebből adódóan vámmentesen.

 

 További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.