Laptop hirek és információk

Négy előny, amely a használt laptopok mellett szól

Négy előny, amely a használt laptopok mellett szól

2021.05.14
| (x)
Félsz a használt laptop, illetve használt számítógép megvásárlásától? Semmi okod rá!
Mire figyeljünk laptop hátizsák választásakor?

Mire figyeljünk laptop hátizsák választásakor?

2020.11.25
| (x)
Egy- vagy kétvállas, olcsóbb vagy drágább, sima vagy párnázott – amikor laptop hátizsák vásárlásába kezdünk, több döntést kell meghozni
Itthon is kapható a Honor MagicBook 15

Itthon is kapható a Honor MagicBook 15

2020.05.13
| Honor
Május 20-tól hazánkban is elérhető a Honor MagicBook 15, a vállalat ultravékony, kompakt laptopja.
Jön a MacBook gyilkos Mi Notebook Pro

Jön a MacBook gyilkos Mi Notebook Pro

2016.12.22
| Xiaomi Today
A kínai gyártó december 23-án, azaz holnap mutathatja be a Notebook széria legújabb tagját, a Xiaomi Mi Notebook Pro-t.
Durván drága a Microsoft laptopot kiváltó tablete

Durván drága a Microsoft laptopot kiváltó tablete

2014.05.23
| Phone Arena
A redmondi óriás a héten hivatalosan is bejelentette a Microsoft Surface Pro 3 készüléket, amely állításuk szerint kiválthatja a laptopot is.
iPad-ből stílusos laptop

iPad-ből stílusos laptop

2012.09.03
| Phone Arena
A Cruxcase bemutatta legújabb kiegészítőjét, az iPad-ből stílusos laptopot varázsoló CruxSKUNK burkolatot.
Új laptopok a Telenor kínálatában

Új laptopok a Telenor kínálatában

2012.07.13
| Telenor
Három új laptoppal bővült a Telenor kínálata: a szolgáltató notebook-palettájára az Acer, a Samsung és a Toshiba egy-egy készüléke került fel.
Nokia: nem tervezünk saját nettáblát

Nokia: nem tervezünk saját nettáblát

2011.12.20
| Phone Arena
A finn gyártó igen szoros kapcsolatot ápol a Microsofttal a Windows Phone rendszerű közös modellek miatt.

 

Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei