Üzleti laptop ennyiért?

2023.06.07| (x)

Partnerünktől most akciósan beszerezhető az üzleti felhasználásra szánt Lenovo ThinkBook 16+ laptop.

A Lenovo üzleti laptopja, a ThinkBook 16+ vékony és könnyű, Cangyan szürke színben érhető el. A készülék 1.8 kg-t nyom a mérlegen és mindössze 16.5 mm vastag. Ezekből kiindulva egyszerű cipelni, hogy bárhol munkába állhasson a gép, amely támogatja a 180 fokos teljes kinyitást is. 

Az új 12 generációs Core szabványos processzor, integrált a legújabb generációs Ruiju Xe maggal rendelkezik, emellett adott az AMD R5-6600H grafikus kártya, támogatja a ray tracing technológiát.

Üzleti laptop ennyiért?

A kijelző 16 hüvelykes FHD felbontású képernyő, 2,5K IPS LED háttérvilágítással, könnyen használható akár grafikai munkára, videószerkesztésre és más nagy terhelésű munkára, valamint a videó, hang és szórakoztató élménye is kiemelkedő.

Az új generációs LPDDR5 nagysebességű memória és a 6400MZ nagysebességű memória alapkonfiguráció növelheti a boot, a szoftverindítás és az adatok olvasási/írási sebességét. 

Üzleti laptop ennyiért?

A kettős M.2 2280-as merevlemezfoglalatok támogatják a PCIe Gen4*-ot, gyors olvasási sebességet biztosítanak, és megkönnyítik a további tárhely jövőbeli bővítését. A fém ház rejti a 16 GB memóriát, az 512 GB SSD-t.

A DDR4 3200 MHz-es frekvenciájú memóriával összehasonlítva a legújabb LPDDR5 4800 MHz frekvenciájú memória sebessége 50%-kal növelhető, az energiafogyasztás pedig 20%-kal csökkenthető. A kettős merevlemezbit kényelmes a bővítéshez. Adott a 62Whr nagy kapacitású akkumulátor hosszú üzemidővel, gyorsabb válaszidővel és könnyebb többfeladatú működéssel.

Üzleti laptop ennyiért?

A könnyű és vékony testbe egy új generációs ITS 5.0 hőelvezető rendszer van beépítve, amely kettős ventilátoros kialakítással felszerelt, hogy biztosítsa a gyors hőleadást és stabil munkakörnyezetet biztosítson.

A dobozban a laptop mellett adaptív töltőegység és EU adapter is megtalálható. A Cafago megjegyzi, hogy a legjobb felhasználói élmény érdekében érdemes a laptopot az első indításkor Windows 11-re frissíteni. Ez nagyjából 30 percet vesz igénybe. 

Üzleti laptop ennyiért?

A Cafago oldalán a Lenovo ThinkBook 16+ laptop most a FURCSK kuponkóddal csak 849 euróba kerül EU raktárból ingyen szállítással, valamint ebből adódóan vámmentesen.

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei