Umidigi S2 akció és okosórát is nyerhetsz

2018.06.26| (x)

Egy különleges, Telefonguru olvasóknak szóló ajánlatot mutatunk be az Umidigi S2 akciója mellett.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Az Umidigi nem ismeretlen a kínai márkákat kedvelők számára és ez nem véletlen. Feltörekvő cégről van szó, az Umidigi S2 pedig helyenként igen erős tudást biztosít. A telefon hat colos, 720×1440 pixel felbontású kijelzőt biztosít, ám ami a nagy dobás, az a Helio P20 processzor, amely nyolc maggal maximum 2.3 gigahertzes órajelen képes dolgozni. Ehhez a cég 4 gigabájt RAM-ot és 64 gigabáj tárhelyet álmodott meg, így igen erősnek mondható.

Kamerából a hátlapon dual összeállítás található 13+5 megapixel felbontásban, az előlapi 5 megapixeles. Kínai modell lévén nem maradt ki a dual SIM támogatás sem, ám két SIM kártyát használva a bővíthetőségről sajnos le kell mondani. Ez az egyik hátrány, ám cserébe az ár és az 5100 (!) mAh-s akkumulátor bőven kárpótol.

Jelenleg a Gearbest oldalán 230 dollárt kérnek el az Umidigi S2-ért, viszont a HSC4thD436 kódot használva ez lecsökken 199 dollárra a GW5 európai raktárt választva, tehát se áfa-, se vámfizetési kötelezettség nem keletkezik, cserébe nagyon gyorsan kiszállítják.

A Gearbest legfrissebb promóciója most csak a Telefonguru olvasóinak szól. Akik itt, a cikk posztja, vagy a Facebook oldalunkon a hír posztja alatt megosztják a Gearbestes tapasztalataikat, miket vettek, mennyire voltak elégedettek, azok között az oldal az alábbi, NO.I F13 Smart Watch okosórát sorsolja ki egy hét múlva. Nyereményre fel! 

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    2024.03.21
    | SamMobile
    A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.