Új zajszűrős fülhallgatót jelentett be a HMD: itt a Nokia Clarity Earbuds 2+

2023.11.09| HMD Global

A HMD, a Nokia telefonok és tartozékok gyártója bejelentette legújabb zajszűrős fülhallgatóját, a Nokia Clarity Earbuds 2+-t, amely rózsaszín, lila és szürke színekben lesz elérhető.

A fülhallgató akár 7 órás üzemidőt biztosít egyetlen töltéssel, és a zajszűrő funkció segítségével kizárja a külvilágot, hogy zavartalanul hallgathasd a zenét. A fülhallgató 60%-ban újrahasznosított műanyagokból készült, és könnyen tölthető útközben is. A töltőtok aktív zajszűréssel akár 35 órás hallgatási időt biztosít. Az IPX4 vízállóságnak köszönhetően az esőben is használható, és ellenáll a izzadtságnak is.

A Nokia Clarity Earbuds 2+ a Qualcomm S3 és Qualcomm aptX technológiával érkezik, és elérhető lesz pink, lila és szürke színekben. A fülhallgató duplamikrofonnal és háttérzajcsökkentő környezeti zajszűréssel rendelkezik, így a hívások során tisztán hallhatók. A Low Latency Mode és az aptX funkciók minimális késést és kiváló hangminőséget biztosítanak a játékokhoz.

A fülhallgató egyetlen töltéssel akár 7 óra üzemidőt biztosít, és a 35 órányi használatot biztosító töltőtokkal bármikor feltöltheted útközben is. A Google Fast Pair funkcióval könnyen csatlakoztatható, és többpontos csatlakozással két készülék között is könnyedén váltogathatsz.

 További friss Telefongurus hírek erre!

A Nokia Clarity Earbuds 2+ fülhallgató decemberben érkezik Magyarországra, és azok a Nokia rajongók jutalmazhatók, akik december 1-31. között vásárolnak egy Nokia G42 5G készüléket az akcióban résztvevő partnereknél.

A Nokia Clarity Earbuds 2+ fülhallgató decemberben érkezik Magyarországra ráadás termékként, jutalmazva azokat a Nokia rajongókat, akik Nokia G42 5G készüléket vásárolnak december 1-31. között az akcióban résztvevő partnereknél.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    2024.05.03
    | PhoneArena
    Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.